tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Mahtava meno, tiukka etukeno

Viikonloppuna oli aivan mielettömän mukavaa Demarinuorten Starttipäivillä Tampereella (subjektiivinen mielipide)! Mukana oli melkein 40 piirien aktiivia ja tapahtumassa käytiin läpi piirien toimintaa ja tulevia eduskuntavaaleja. Melkein liikutuin, kun huomasin miten hyvä meno on eri piireissä - erityisesti ilahduin uusien aktiivien suuresta määrästä. Vaikka toki itsekin olin fiksu ja filmaattinen 15-vuotiaana, mutta olinkohan ihan noin.. ;)

Viikonloppuna tehtiin toki muutakin kuin istuttiin koulutuksessa. Lauantai-iltana saunottiin ja käytiin ulkoilemassa. Itse päädyin Tampereen Onnelaan joka osoittautui jopa Helsingin vastaavaa suuremmaksi paikaksi. 40 minuutin jonotus meinasi olla liikaa, mutta toisaalta jonottaa olisi saanut mihin tahansa. Sunnuntain päätteeksi tapasin vielä Tampereella asuvia tätejäni ja serkkujani.

Tämän viikon olen aloittanut mielettömällä urheiluvimmalla. Olen päättänyt jättää myöhäiset nukkumaanmenot ja mennä nukkumaan kymmeneltä. Näin ollen jaksan herätä kuuden jälkeen aamulla salille, jonka jälkeen on mahtava tulla töihin! Eilen illalla sain tehtyä taas opinnäytetyötä jonkin verran eteenpäin. Vielä kun jaksaisi kirjoittaa pari esseetä alkukevään aikana.

Pinkkiruusulla on tulossa keskustelutilaisuus 15.2. sateenkaariperheistä ja sisäisestä adoptiosta Kirjasto 10:ssä klo 18-20. Paikalla ovat Seta ry:n Sateenkaariperhetyön projektikoordinaattori Juha Jämsä sekä kansanedustaja ja lakivaliokunnan varapuheenjohtaja Susanna Rahkonen. Tilaisuus on kaikille avoin ja tilaisuuden aikana on mahdollisuus kuulla asiantuntijoilta sateenkaariperheisiin liittyvistä ongelmista.

Tänään järjestetään myös Anna Mäenpään eduskuntavaalistartti Haagan työväenyhdistyksen tiloissa. Kysy tilaisuudesta lisää Annalta!.

Kevään odotus etenee...

Ei kommentteja: