keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

K-rappu

Brysselin keikka oli mitä mieltä ylentävin. Koulutuksen sisältö oli äärimmäisen mielenkiintoinen ja muut koulutukseen osallistujat mukavia. Kurkkukipu ei ole vieläkään helpottanut, joten viikon joutui vetämään puolivedolla läpi. Kun muut jaksoivat yölläkin juhlia, menin itse tylsästi viimeistään puoliltaöin joka yö nukkumaan. Boring.

Tällä viikolla toimistossa on vallinnut viime hetken kiire tulevan viikonlopun Tulevaisuuden Tekijät 2:n osalta. Vikat raflat on varattu ja alustajille varmistukset paikoista jne. Mitähän olen unohtanut?

Tänään oli Pinkkiksen hallituksen kokous, jossa kävimme hallituksen kanssa läpi syyskokoukseen tulevat materiaalit. Tiedoksi, että Pinkkiruusun syyskokous järjestetään torstaina 29.11. - ennen sitä kokoonnutaan vielä hiomaan poliittista ohjelmaa maanantaina 12.11. - tilaisuudet ovat avoimia ja tarkempi tieto löytyy yhdistyksemme kotisivuilta täältä.

Kokouksen jälkeen luokseni tuli hyvä ystäväni portugalilaisen miesystävänsä kanssa. Olin niin iloinen ystäväni uudesta rakkaudesta, joten tarjosin heille ihanaa kuivaa shampanjaa. Söimme myös vaniljajäätelöä kinuskikastikkeen ja mustikkapiirakan kanssa. Olen muuten bongannut televisiosta mahtavan uuden sarjan; K-rappu. Kulttuurimakasiini tms. tuo ruutuun joka kerta entistä kiinnostavampia aiheita ja ihmisiä. Edes YLE ei ole vuosiin tuottannut mielestäni yhtä laadukasta ja hyvin valmistettua ajankohtaisohjelmaa. Ainut negatiivinen asia on ohjelman ajankohta - myöhään illasta, jolloin se on pakko katsoa loppuun arkena.

Lapsena katsoin aina Nurmeksessa Kaken pesulan ja jännitin Vuoden valopilkkupalkinnon saajaa...eteennyin vuosiksi kulttuuriskenestä, kunnes taas viime aikoina olen löytänyt lepopaikan television kulttuurikeskustelusta. Nelosen "laatudokkarit" ovat todellakin vieraannuttaneet meitä todellisesta tv-laadusta - toivottavasti ei lopullisesti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kestityksestä :)

-Viljami-

Anonyymi kirjoitti...

Voi siuta,

aina niin kiire, että et ehdi tännekään kirjoittamaan. Muista levätäkin välillä!

Tuut kai sie kotikonnuille jouluna? Täällä (vai pitääkö sanoa siellä)on hirmuinen ikävä jo monilla...

T