torstaina, joulukuuta 29, 2005

Vapaa ilta!!

Tultuani eilen kotiin innoistuin lukemaan tuttujen ja tuntemattomien blogeja. Kaiken hauskuuden rajat tuntui ylittävän kuitenkin Miss Lotta Backlundin LottaLove -päiväkirja. Tämä suomenruotsalainen stand up-koomikko (kok) kirjoitaa kepeän vakavasti omasta elämästään...ja miehistä. Harvoin olen kökkinyt koneella montaa tuntia putkeen vain tekstiä lukien. Kertomukset hänen työpaikaltaan sekä iltajuoksuiltaan ovat varsin viihdyttävää luettavaa. Jos oma elämä ei riitä (tai sitä ei ole) on Lotan kirjoitukset mainio tapa tutustua siihen. En tajunnutkaan miten paljon kiksejä toisten päiväkirjojen lukeminen voi tuottaa... :)

Päivä kampanjatoimistossa sujui hyvin, vaikka muutama vapaaehtoinen ei päässytkään aamulla töihin ja kahvin keittäminen tuntui tuottavan ylitsepääsemättömiä ongelmia minulle. Sain lopulta kuitenkin Tarjan helsinkiläisten tukijoiden kirjeen valmiiksi ja kohta se lähteekin eteenpäin. Toimistossa vieraili suuri joukko ihmisiä ja palaute kampanjasta oli taas hyvää. Suurimpana puheenaiheena oli eilisillan tv:n vaalitentti, jossa YLE:n toimittaja hyvin agressiivisesti tenttasi Tarjaa. Takana lienee ollut halu saada hänet kiihtymään. Vielä mitä, Tarja pysyi rauhallisena ja näytti omalla rauhallisuudellaan miten moukkamaisesti toimittaja toimi kun tykitti kysymyksiä antamatta ehdokkaan kuitenkaan vastata niihin. Tentin jälkeen sain palautetta myös muilta kuin Tarjaa tukevilta henkilöiltä ja heidänkin mukaansa ehdokas pärjäsi tentissä vallan mainiosti.

Tänään voinkin lähteä täältä kotiin jo heti sulkemisajan jälkeen - illan aion viettää hyvän ystävän Mikon ja hänen poikaystävän uudella sohvalla istuen.

2 kommenttia:

Hanna Sirén kirjoitti...

Hauskaa Uutta Vuotta!

Toverillisin terkuin,
Hanna

Fantsuu kirjoitti...

Minusta Tarja kyllä oli näreän hermostunut. Toisaalta en katselekaan maailmaani punaisten silmälasien lävitse...