torstaina, marraskuuta 16, 2006

Katruska


Eilen 15.11. olin katsomassa dtm:ssä Miss Drag Queen 2007 -kisoja - voittajaksi tuli NikoLa

Huh. Onpas aika taas mennyt nopeasti. Toissa viikolla oli Katrin ja Laurin ihanat häät Kellokoskella Itämerikeskuksella. Häät oli suunnattu parin ystäville ja ohjelmassa oli mm. kaasona toimineen Veeran kanteleen soitantaa. Koska kyseessä oli toverihäät saimme nauttia myös yhteyssaunasta (ihmettelyä herättänyt toiminta jonkun "ei demarin" suusta) sekä Ilkan mahtavasta intialaisesta linssikeitosta.

Mikä tekee häistä hienot? Kymmenissä häissä tarjoilleena ja vieraana olleena, voin sanoa, että parhaat häät ovat sellaiset, jotka näyttävät hääparilta. Perinteisiä kermakakkuja on ihan turha yrittää tunkea ohjelmaan jos kumpikaan parista niistä ei tykkää. Katrin ja Laurin häät näyttivät ja tuntuivat persoonallisilta, lämpimiltä ja hyvin toteutetuilta. Onnea ja kiitos vielä näin pari viikkoa myöhässä!

Kunhan hääjuhlasta oli selvitty oli sunnuntai kääntynyt jo iltapäivään. Luvassa oli vielä Jokerit-Blues -jääkiekkomatsi, joka oli elämäni ensimmäinen oikea jääkiekko-ottelu. Kiekosta en niinkään pidä, mutta värikkäät valot olivat kivat ja tauolla sai ranskiksia. Niin, ottelun taisi voittaa Blues...vai oliko se Jokerit!?Viime viikolla ehdin piipahtaa Brysselissä, jossa oli Euroopan parlamentin demariryhmän (PSE) hlbt-aiheinen seminaari (ensimmäinen laatuaan), johon oli kutsuttu asiantuntijoita ja poliitikkoja eri puolelta Eurooppaa. Seminaarin yhdeksi suurimmista ehdotuksista nousi yhteistyön syventäminen toveripuolueiden välillä ja hyvin käytänteiden vaihtaminen edistettäessä vähemmistöjen asemaa. Hyvänä esimerkkinä myös Suomen Demarerille nousi Espanja ja sen sosialistihallitus, joka on saanut hurjasti aikaiseksi, mm. tekemällä avioliiton sukupuolineutraaliksi. Kirjoitin aiheesta myös mielipidekirjoituksen, jonka julkaisen täällä pian.

Töissä olen pyrkinyt saamaan vihdoinkin työpöytäni puhtaaksi kaikista mahdollisista tekemättömien töiden hännistä, joita siihen on alkusyksyn aikana kertynyt. Aika hyvin olen tehtävässä onnistunutkin. Kohta alkaa joulukuu. Ennen sitä pitäisi ehtiä töiden lisäksi käydä vielä parissa syyskokouksessa, SONK:in liittareissa sekä vierailla Haminassa, Lappeenrannassa sekä Oslossa - aijaijai...tulisipa jo joulu! Silloin muuten pidän lomaa - ihan kännykkä kiinni. Pinkkiruusun hallitus muuten valitsi eilen yhdistykselle logon; uusi uljas ulkoinen ilme tullaan lanseeraamaan pian!

Ei kommentteja: