sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2007

lomalla

Välillä on rentouttavaa, kun jättää jotain tietoisesti tekemättä ja keskittyy oleelliseen. Pääsiäinen on ainakin minulle tullut hyvään saumaan. Lupaamani vaalianalyysi saa jäädä - tuloksia ja tulevaisuutta on pohdittu monissa eri yhteyksissä hyvinkin tuloksellisesti, mutta enpä jaksa aiheesta enää tänne kirjoittaa.

Veera, nyt hieman suitsutan asuntoa. Voiko hienompaa tunnetta olla kuin herätä uudessa omassa asunnossa, johon on laittanut paljon aikaa ja rakkautta (ja taloudellisia satsauksia). Parempi niin, tämä tullee olemaan kotini seuraavat vuodet. Viime viikkojen ehkä tyydyttävin asia lienee ollut se, että sain Laurean viimeisen tentin suoritettua. Uskon, että pääsin siitä jopa läpi joten valmistuminenkin alkaa häämöttää jossain vaiheessa.

Ensi viikolla on Pinkkiruusun kokous, jossa on tarkoitus käydä läpi loppukevään aikataulua. Siirtyminen oppositioon on muuttanut Pinkkiksenkin asemaa hieman, mutta ei vaikuta haluumme vaikuttaa asiakysymyksiin. Nyt kun alkujärkytyksestä on toivuttu, niin ei auta muu kuin kääriä hihat ja jatkaa työtä.

Antin keikka dtm:ssa pari viikkoa sitten oli muuten yksi parhaista keikkakokemuksistani. Tuon jälkeen kaikki tuntuu turhalta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Antin keikka dtm:ssa pari viikkoa sitten oli muuten yksi parhaista keikkakokemuksistani."

Olihan toi tsoukki, olihan..?

Jani Ryhanen kirjoitti...

Haa. No joo... Antin keikka oli ihan hyvä ;)