sunnuntaina, lokakuuta 22, 2006

Syyssateet

Menneellä viikolla töissä alkoi koeajan jälkeinen jakso. Kovin suuria töppäilyjä ei tullut tehtyä, koska sain D-nuorissa jatkaa (ou jeah).

Duunaripäivien jälkeen pidin maanantain vapaata, ennen palaamistani toimistolle vain pariksi päiväksi. Torstain ja perjantain vietin Tampereella koulutuksessa. Perjantai-iltana meillä oli taas Haaagan ty:n lokajuhlat. Pikkuveljeni tuli Helsinkiin lauantai-aamuna - olin hommannut veljelleni ylppärilahjaksi yöpymisen Kämpissä. Pääsin sopivasti veljen siivellä yöpymään hotellille. Lienen niita harvoja ihmisiä, jotka aidosti pitävät hotelleista ja niissä yöpymistä - sekä nukkumista. Hotelli on minulle noita elämän "välitiloja", joissa vallitsee tietynlainen ilmapiiri. Toinen hyvä esimerkki tällaisesta paikasta ovat lentokentät. Ihminen tietää viettävänsä siellä vain muutamia tunteja kerrallaan, mutta jotain taianomaista niissä on. Itselle lentokentät ja hotellit ovat edustaneet paikkoja, jossa tapaa ulkomaalaisia ihmisiä ja luvassa joku jännittävä tapahtuma.

Tälläkin kertaa sai syyn unohtaa kaikki työasiat ja nauttia isosta hotellihuoneesta ja sijainnista Helsingin keskustassa. Päivällä kiersimme sisustusliikkeitä ja etsimme sopivia huonekaluja uuteen asuntoon. Illalla kävimme leffassa. Baariin ei jaksanut enää lähteä, vaan oli kiva palata huoneeseen. Ennen nukkumaan menoa tilasin huonepalvelusta yöruokaa... 12 h yöunien jälkeen oli levollista herätä uuteen päivään. Kuinka mukavaa oli palata kotiin, kun kämppis oli tiskannut ja imuroinut. Loppupäivän pystyikin makailemaan ja katsomaan tv:ta.

1 kommentti:

Kuntsi kirjoitti...

Hotelliyöt ovat ihania! Yleensä tyynyt ovat paremmat kuin kotona ja aamupalaa odotan aina. Muutaman hassun kerran on hotellikuolema meinannut yllättää, kun on ollut useampi viikko putkeen yksin hotellissa oleilua, mutta nämä siis todella harvinaisia poikkeuksia. Et siis ole mieltymyksinesi todellakaan yksin.