perjantaina, helmikuuta 02, 2007

Antti kultalevyt!Haudihoo! Antti T. aloitti tänään kiertueen Virgin Oilista Helsingistä. Olin ystäväni kanssa katsastamassa keikan ja voi miten ihQ:uu Antti oli! Yleisö koostui lähinnä yli 18-vuotiaista naisista ja kourallisesta miehiä - iikgr!Antti sai keikalla myös kultalevyt Rovaniemi - New York -levyistään. Itselläni ei ole toistaiseki kuin NY - pitännee hommata se toinenkin. Keikka sisälsi tuotantoa pääosin NY:lta - onnistunut valinta, koska tanssilevyn biisit oli osattu sovittaa hyvin Antin bändille. Ennen keikkaa olo todella väsynyt, mutta onneksi jaksoin odottaa ensimäisten tahtien alkuun - väsymys oli tämän jälkeen tiessään. Tosin heti kun keikka oli loppu, sammahdin. Myöhäiset illat eivät kyllä enää tunnu sopivan minulle ollenkaan. Uusi elämä aikaisine aamuinen on ollut virkistävä lisä arkeen. Kipeä selkä kylläkin rassannut jo yli viikon joten salista ei ole voinut nauttia ihan täysillä.Viikot menevät näin ennen vaaleja mieletöntä vauhtia. Vasta äsken oli edellisviikonloppu jolloin olin ystäväni Tanja ja hänen kavereidensa kanssa Mamassa seuraamassa Konttitalkkia, Jani Toivolan ja Ulliksen (?) juontamaa stand-up-improvisaatioteatteria. Ilta päättyi takaisin Tanjalla, jossa söimme aikaisemmin illalla alkaneen illallisen jälkiruoan. Jossain vaiheessa huomasimme, että kello on jo kaksi ja että olisi aika lähteä nukkumaan. Ulkona oli noin -100 C pakkasta eikö pitkiä alushousuja jalassa... no kylmähän siinä tulee.

Huomenna olisi kaverin 30-vuotissynttärit. Pitäisi ehkä hyväksyä oma vanheneminen kun huomaa, että ihmiset ympärillä alkavat täyttää kriisivuosia. Eikä, 27-vuotta tulee itselläkin tänä vuonna täyteen. Missä on kauneus, missä on järki.

Viikon leffavinkkinä voin todellä lämpimästi suositella The Queen -elokuvaa. Kuinka paljon paremmin ymmärränkään taas saarivaltion kruunupäitä ;) It's one of those films you wanna see again and again... Like the latest Bond Movie that I've seen already twice! Lähden mielelläni kolmannenkin kerran, mutta edellytyksenä ovat myös deitit mun kanssa.

Viimeinen päivä töitä tällä viikolla ennen viikonloppua ja SDP:n kampanjan virallista starttia. Jännityksellä odotamme mitä tuleman pitää.

Kuvat ovat itseottamia

1 kommentti:

Katri Söder kirjoitti...

Hei, 30 ei ole kriisivuosia! Nimimerkki Katri 30v