torstaina, helmikuuta 22, 2007

Tulevaisuuden Uutiset

Demarinuorten uusi Tulevaisuuden Uutiset -tv-mainos löytyy täältä.
Voit bongata sen myös Voicelta. Kaunista...!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jani: kaipaisin Pinkkuruusulta vähän aktiivisempaa toimintaa.

Esmes sähköposteihin olisi mukava saada vastaus yms...

Lisää kokouksia ja tilaisuuksia ja yhteydenpitoa kiitos.

jäsen.

Jani Ryhanen kirjoitti...

Heipä hei jäsen!

Onkohan multa jäänyt joku sähköposti saamatta? Mielestäni olen kyllä vastannut ihan kaikille, varsinkin jos on kysymys mukana. Laita uudestaan kysymys, jos olen sen missannut.

Olethan varmasti meidän sähköpostilistalla? Voi olla, että jos olemme lisänneet väärän osoitteen tai osoite ei ole listalla, sen vuoksi et saa postia.
Meillä Pinkkiruusussa on mielestäni ihan kohtuullisesti aktivismia piisannut. Tämän vuoden ensimmäisten kahden kuukauden aikana hallitus on kokoontunut pari kertaa, yhdistys on julkaissut omat kotisivut, julkaissut hallitusohjelmatavoitteet vuosille 2007-2011, järjestänyt avoimen keskustelutilaisuuden sisäisestä adoptiosta sekä julkaissut kuun alussa kannanoton porvarihallituksesta.

Tämän lisäksi olemme tarjonneet apua helsinkiläisille ehdokkaille lähteä mukaan jalkautumaan homobaareihin tekemään vaalityötä.

Seuraava yleisötilaisuus olisi tarkoitus järjestää toimintasuunnitelman mukaisesti huhtikuussa, toukokuussa järjestää tempaus homofobian vastaisena päivänä 17.5. sekä osallistua Helsingin Pride -tapahtumaan kesä-heinäkuun vaihteessa.

Pääasiallisena tiedotuskanavana toimii Pinkkiruusun sähköpostilista, johon voi liittyä lähettämällä postia esim. mulle tai sitten www.pinkkiruusu.fi -kotisivut, josta tietoa voi saada.
Alkukevät on mennyt hyvin tiiviisti eduskuntavaaleihin valmistautuen - kunhan vaalit ovat ohi, ehtii tehdä muutakin.

Seuraava tapahtuma on siis huhtikuussa - olet hyvin tervetullut sinne. Ehdota mielellään minkä tyyppinen aktivismi sinua kiinnostaa - voimme yrittää järjestää tilaisuuksia sen mukaan.

Terveisin,
Jani