perjantaina, helmikuuta 02, 2007

Pinkkiruusu ry:n puheenjohtajan terveiset 1/07PINKKIRUUSU RY:N PUHEENJOHTAJAN TERVEISET 1/07
******
1. KUTSU KESKUSTELUTILAISUUTEEN SAATEENKAARIPERHEISTÄ 15.2.
2 HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN
3. PINKKIRUUSUN HALLITUSOHJELMATAVOITTEET VUOSILLE 2007-2011
4. JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN
5. QUEER EASTER 07 -SEMINAARI
******

1. KUTSU KESKUSTELUTILAISUUTEEN SATEENKAARIPERHEISTÄ 15.2.

Sosialidemokraattinen HLBT-yhdistys - Pinkkiruusu ry järjestää torstaina 15.2. klo 18-20 keskustelutilaisuuden sateenkaariperheistä, niiden moninaisuudesta ja samaa sukupuolta olevien parien oikeudesta sisäiseen adoptioon. Paikkana toimii Kirjasto 10:ssä Pääpostitalossa osoitteessa Elielinaukio 2 G, 2 krs.

Paikalla tilaisuudessa ovat Seta ry:n Sateenkaariperhetyön projektikoordinaattori Juha Jämsä sekä kansanedustaja ja lakivaliokunnan varapuheenjohtaja Susanna Rahkonen. Tilaisuuden avaa Pinkkiruusu ry:n puheenjohtaja Jani Ryhänen.

Tilaisuus on avoinna kaikille - Tervetuloa!

Lisätietoja: Pinkkiruusu ry:n puheenjohtaja Jani Ryhänen

2. HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN
Pinkkiruusun hallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessa 9.1. Varapuheenjohtajaksi valittiin Emma Kuntsi, sihteeriksi Nicce Mäkinen ja taloudenhoitajaksi Anssi Pirttijärvi. Muut hallituksen jäsenet ovat Ilja Suvanto, Piia Vaara, Kaarin Keski-Korhonen, Susanna Rahkonen ja Mira Tenhunen. Varajäseniksi valittiin Oscar Ortiz-Nieminen, Anna Mäenpää ja Juha-Pekka Hippi.

3. PINKKIRUUSUN HALLITUSOHJELMATAVOITTEET VUOSILLE 2007-2011
Pinkkiruusun hallitus on valmistellut omia hallitusohjelmatavoitteita vuosille 2007-2011. Pinkkiruusun tavoitteena on vaikuttaa ohjelmaan siten, että se huomioisi entistä paremmin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten oikeudet ja puuttuisi vallitseviin epäkohtiin. Pinkkiruusun hallitus kokoontuu seuraavan kerran 7.2. jolloin lopullisesta ohjelmasta päätetään. Hallitusohjelmatavoitteet on tarkoitus esitellä 15.2.

4. JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN
Olet Pinkkiruusun sähköpostilistalla, muttet ole varma oletko jo Pinkkiruusun jäsen? Liity nyt Pinkkiruusun jäseneksi ja ole mukana edistämässä sosialidemokraattista HLBT-työtä!

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2007 on 10 euroa. Opiskelijoille, työttömille, asevelvollisuutta suorittaville ja eläkeläisille jäsenmaksu on 5 euroa. Jäseneksi liittyminen käy helposti lähettämällä sähköpostia Anssi Pirttijärvelle os. ampirt(at)utu.fi. Sähköpostiviestissä täytyy mainita nimi, osoite, kotipaikkakunta, puhelinnumero sekä kumpaan jäsenmaksuluokkaan kuulut.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

5. QUEER EASTER 07 -SEMINAARI
Jo perinteeksi muodostunut QueerEaster -seminaari järjestetään 3.-9.4. Berliinin lähellä Werftpfhuhlissa. Seminaarissa keskitytään kansainvälisiin HLBT-kysymyksiin luonetojen ja työryhmien muodossa. Tapahtuman järjestävät ECOSY, IUSY ja saksan Demarinuoret. Edellisvuosien tapahtumiin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.queereaster.net. Pinkkiruusu ei voi valitettavasti taloudellisesti tukea matkaan lähtijöitä, mutta allekirjoittanut antaa mielellään lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta.

******
Parhain terveisin,
Jani Ryhänen
puheenjohtaja
Pinkkiruusu ry
jani(at)janiryhanen.com
http://pinkkiruusu.wordpress.com > www.pinkkiruusu.fi avautuu pian!

Ei kommentteja: