torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Uusia makuja

Kävin eilen lääkärissä parinkin vaivan vuoksi. Jalkaani määrättiin taas tulehduskipulääkkeet ja kymmenen päivän urheilukielto. Apteekista saamani voide aurinkoihottumaan oli ollut väärää - tämän vuoksi ihottuma ei ole parantunut toivotulla tavalla - monivammaisuuteni sen kun jatkuu.

Jos jotain positiivista pitää hakea niin olkoo se sitten kesäloman lähestyminen. Enää kuusi työpäivää - sen jälkeen on loma. Monet vammani eivät ole estäneet minua osallistumasta Helsinki Prideen. Eilen osallistuin Vantaan kaupunginmuseon Sateenkaari-Suomi -näyttelyyn, jonka jälkeen olimme Pinkkiruusun järjestämässä keskustelutilaisuudessa sukupuolten moninaisuudesta. Tutkija Anna Moring johdatteli keskustelua. Paikalla oli viitisentoista aktiivista keskustelijaa ja vaikka oman puljun tapahtuma olikin, niin henki oli aivan mahtavaa. Tilaisuuden päätteeksi tulimme vielä Helsingin keskustaan PinkkiLoungelle. Pahoittelut kaikille, joilla oli epätietoisuutta paikasta - tällä kertaa tapahtuma alkoi myöhässä keskustelutilaisuuden venymisestä johtuen. Seuraava lounge järjestetään muuten 16.8. hallituksen kokouksen jälkeen - paikka ilmoitetaan myöhemmin!

Tänään olin taas mamassaa Amnestyn HLBTI-ryhmän järjestämässä ”Matkailu avartaa – tai vie vankilaan” keskustelutilaisuudessa. Homot nyt on aina matkustelleet, mutta miten avoimesti missäkin maassa oman suuntautuneisuutensa voi tuoda esille. Tai voisiko omasta avoimesta käytöksestä olla ongelmia sulkeutuneemman maan homoystävälle. Tuokin asia, jota en ollut aikaisemmin pahemmin ajatellut.

Kotiin päästyäkin korkkasin taas uuden Ben & Jerry's jäätelömaun. Kohta olen käynyt kaikki Makuunin maut. Kolmosella on muuten tällä hetkellä uusi mielenkiintoinen sarja, jota en ollut aikaisemmin katsonut; Brittisarja Tositarkoituksella (Thing Called Love). Sarjassa on ainakin pyörätuolissa oleva poika, joka täyttää 18-vuotta ja joka on tapaamassa ensimmäistä seksikumppaniaan. Hienoa nähdä, että tv:ssa uskalletaan käsitellä aihetta, josta ei ole ollut paljon puhetta. Ykkösellä taas on 80-luvun loppupuolella tehty suomalainen Lain ulkopuolella -elokuva. Taneli Mäkelä on aika söpö siinä :)

Ei kommentteja: