torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Valmistuminen on totta!

Huu - kuuden vuoden hard work on tuottanut tulosta - valmistuin eilen Palvelujen tuottamisen ja johtamisen restonomi (AMK):ksi Laurea-ammattikorkeakoulusta. Mitä kaikkea noihin vuosiin kuuluikaan. Kovaa opiskelua, työkesä Tukholmassa, opiskelijapolitiikkaan meno, vuosi SAMOK:issa kv-vastaavana, neljä vuotta Kämpissä töissä, Tarjan vaalikampanja... sekä tietysti kaikki ne ihanat ihmiset, joiden kanssa olen vuosien varrella opiskellut ja tehnyt jos jonkinlaista yhteistyötä.

Jos 2001 vuoden alussa joku olisi sanonut, että olen mukana perustamassa uutta yhdistystä ja pääsen tekemään työkseni sitä, josta todella nautin olisin todennäköisesti naurahtanut. Toisaalta, mitään en olisi saavuttanut, ellen olisi uskonut itseeni ja tehnyt myös rohkeita valintoja.

En olisi kyllä myöskään voinut opiskella, ilman vanhempieni tukea - kaikkea mahdollista ;) Joka tapauksessa - valmistumista juhlitaan - mutta vasta syksyllä. Haluan kunnon juhlat ja kesällä on kiva pitää hauskaa muutenkin.

Alkuviikolla olimme työmatkalla Virossa, loppuviikko meni töiden loppuunsaatamiseksi ennen juhannusta. Seuraavat päivät aion lukea, urheilla ja nauttia elämästä. Lomaan on enää pari viikkoa aikaa - sen jälkeen jään ensimmäiselle pitkälle kesälomalleni. Luvassa ainakin käynti Nurmeksessa sekä matka jonnekin kauas.. ;)

Hauskaa ja turvallista juhlaa kaikille. Ja Kaisalle ja Richille mahtavat häät!

5 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Valtaisissa määrin onnea valmistumisen johdosta!

Nimim. "kade opiskelija" :)

Jani Ryhanen kirjoitti...

Kiitos kiitos. Kyllähän tuota valmistumista on tullut juhlittuakin jo hieman teidänkin kanssa... ;)

Hanna Sirén kirjoitti...

Onnittelut! (Vähän litteältä muuten näyttää Dannyn haaroissa tuossa ylemmän tekstin kuvassa, mutta muuten OK... Hot pantsit eivät sovi kaikille.:) )

Mikke Aspfors kirjoitti...

Onnitteluni ja hyvää kesän jatkoa!:-)

Jani Ryhanen kirjoitti...

Kiitos kaikille ;) Nyt onkin ihana jäädä kesälomalle...

J