keskiviikkona, syyskuuta 19, 2007

Viikonloppuna BrysseliinKevätpuolella ostamani polkupyörä on ollut ahkerassa käytössä. Koko elokuun ja syyskuun alun kuljin töissä pyörällä. Kunto-ohjaaja teki minulle samalla todella tehokkaan ohjelman, jonka avulla tuloksia on tullut niin paljon...ainakin omasta mielestäni. Kesäkuntoon-projekti on saanut taas uuden numeron - tällä kertaa 2008.

Viikonloppuna alkanut kurkkukipu on pakottanut rajoittamaan urheilua...tylsää. Mietin vakaasti aamulla jääväni kotiin, mutta muutama akuutti työasia esti aikeeni. Jos en sairastu vakavammin niin perjantaina on tarkoitus mennä Brysseliin, jonne Europarlamentaarikko A. Stubb on kutsunut suomalaisia HLBT-aktivisteja tutustumaan parlamentin GBLT-intergroupin toimintaan sekä tutustumaan komissioon. Matkaan on lähdössä hyvä porukka - odotan viikonloppua innolla. Viikonloppuna on aikaa tutustua hieman kaupunkiin, jota en viime kerralla ehtinyt tehdä.

Pari seuraavaa viikonloppua tulee olemaan vapaana. Olen saanut nauttia nyt alkusyksystä enemmän vapaa-ajasta kuin moneen vuoteen. Sinänsä kiva. Tyhjä aika ei ole edes muodostunut ongelmaksi. Kokouksia on ollut sopivasti, ei liikaa, eikä liian vähän. Eilen pääsin HKO:n johtokuntaan, kun varsinainen jäsen ei päässyt. Vaihtelua sekin. Lokakuussa pääsen vihdoin myös kirjasto- ja kulttuurilautakunnan kokoukseen - ensimmäistä kertaa koko kauteni aikana! Ensi viikolle sattuvat Haagan johtiksen kokous sekä Pinkkiruusun alustustilaisuus täällä puoluetoimistolla torstaina 27.9. klo 17.30. Tarkemman ohjelman näät täältä.

Brysselin matkasta seurannee raportti - laitan sen listoille myöhemmin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, aika mielenkiintoisesti tuo Stubb on profiloitunut meikäläisten puolestapuhujaksi. Olisipa demareillakin moinen edustaja tuossa parlamentissa? Mutta heistä ei taida kukaa olla asiastamme edes kiinnostunut, saati innostunut. Jani tulevaisuudessa...
Terveisin
Alexius Manfelt