maanantaina, syyskuuta 17, 2007

Saunoisitko tämän miehen kanssa?Kanadalainen homoille ja lesboille suunnattu matkailuohjelma "Bump!-tv" oli viikonloppuna Suomessa kuvaamassa Helsinkiä osana Skandinavian osiotaan. Helsinkiä ryhmälle esitteli Ilkka Veiström, joka on suomalaisen matkatoimisto "QLife:n" nokkamies. Toimisto on erikoistunut hlbt-turistien esittelyihin kaupungissa. Viikonlopun aikana ryhmä kuvasi niin baariskeneä kuin muutakin menoa. Tänään vuorossa oli suomalaisen saunakulttuuri.

Ilkka oli kutsunut minut taustasaunojaksi Yrjönkadun uimahallin oikeaan puulämmitteiseen saunaan, jossa näytimme miten kunnon suomalaiset saunovat. Perinteisten kliseiden lisäksi sain vihtoa myös sarjan juontajan, Charlie Davidin selkää ihan kunnolla. Pakko myöntää, että tämän jumalaisen näyttelijä-laulajan-hostin saunottaminen kuuluu tätänykyä aika korkealle "Jani's life top 5 experienceihin". Charlie on useasti valittu Pohjois-Amerikan homolehdistön komeimpien miesten listalle. Heteronaiset ja homomiehet - uskokaa, hän on luonnossa vielä söpömpi ja komeampi! Heteromiehet - paljon on vielä matkaa kuljettavana ;)

Jakson pitäisi tulla ulos joskus vuoden vaihteen paikkeilla - sarjaa näkyy Amerikoissa, mutta ei Suomessa, onneksi saan pätkän käsiini dvd:llä myöhemmin. Taidan tietää nyt kenen taustakuvan laitan työkoneelleni seuraavaksi...

Kuvat www.charliedavid.com

3 kommenttia:

Anssi Pirttijärvi kirjoitti...

Arvaan.

Kuvan, jossa on sinä lyömässä (saunavihdalla) tuota tyyppiä.

Ihan ok näköinenhän se on.

Anonyymi kirjoitti...

homous on sairaus.

Jani Ryhanen kirjoitti...

Eipä ole ollut pian kolmeen vuosikymmeneen virallisestikaan - eikä muutenkaan.