lauantaina, tammikuuta 07, 2006

Mikko Mallikas

Rankka viikko on takana. Tällä viikolla presidentinvaalikampanjat kiihtyivät entisestään - tämä näkyi myös Tarja Halosen Hakaniemen kampanjatoimistossa. Parhainpina päivinä kahvia on keitetty yli 250 kuppia, tapahtumia toimistolla on useita päivittäin ja nuorten TarjaMobiili kiertää keskustassa iltaisin jakaen kuumaa juomaa. Tänään Hakaniemen kampanjatoimistolla järjestettiin lasten ja nuorten TarjaKarnevaali, joka keräsi suuren joukon lapsia ja nuoria toimistolle.

Esiintymässä toimistossa oli Sirkus Finlandiastakin tuttu Prof. Bluffo, joka viihdytti yleisöä hauskoin jutuin sekä taikatemppuja tehden. Näyttelijä Anna-Leena Mäki-Penttilä maalasi lapsille hauskoja kasvomaalauksia sekä jokainen sai suunnitella ja toteuttaa omanlaisensa rintamerkin. Tänään suurena apuna toimistolla oli myös ahkera ja filmaattinen Mikko, joka tuttuun tapaansa hoiteli hommat ja otti valokuvia tapahtumasta.

Helsingin TarjaRockiin on enää viisi yötä jäljellä - lähdemme taas jakamaan tapahtuman flyereita ja julisteita kaupungille illalla. Torstai-iltana TarjaMobiililla oli hieman ongelmia pysyä käynnissä, nyt vika on korjattu, joten sama ongelma tuskin toistuu. Vaikka olo alkaakin olla todella väsynyt, pitää voimat viimeiseen viikkoon etsiä jostakin. Onneksi huomenna sunnuntaina on vapaapäivä.

Ei kommentteja: