perjantaina, tammikuuta 13, 2006

Viimeinen rutistus

Olo on aivan sanoinkuvaamattoman mahtava. Eilen illalla oli kampanjan viimeinen TarjaRock Tavastialla. Tavastia oli loppuillasta tupaten täynnä ja meininki aivan mahtava. Illan huippuhetken lähenemisen huomasi siitä, kun YLE:n vaalitentti läheni loppuaan ja Olavi Uusivirta odotti takahuoneessa vuoroaan. Illan aikana julkistettiin myös Taloustutkimuksen uusimmat kannatusluvut näyttävät Haloselle 52 %. Vaikka suunta on laskeva verrattuna edelliseen saman tahon tutkimukseen, ei ole syytä huoleen. Lukujen pieneneminen on ollut odotettavissa jo aikaisemmin, kun jokaisen pienen ehdokkaan oman äänestäjät ovat ryhmittäytyneet ehdokkaansa taakse. Pää on kuitenkin vielä pinnalla - pari yötä vaalipäivään. Nyt vaan kaikki tosissaan liikkeelle varmistamaan, että Tarjan äänestäjät LÄHTEVÄT sunnuntaina liikkeelle!

Illan päätähti tukikin valtaisten suosionosoitusten saattelemana paikalle Olavin keikan aikana. Ennen siirtymistään lavalle Tarja jutteli takahuoneessa muiden artistien kanssa ja kun aika siirtyä lavalle koitti olivat suosionosoitukset korviahuimaavat! TarjaRockin promoottori ja juontaja EllenJokikunnas toivottivat Tarjan lavalle. Sain myös itse olla luovuttamassa Tarjalla Helsingin Unelmaryhmä06:n lahjan - kirjan, johon nuoret tukijat olivat kirjoittaneet terveisensä Tarjalle. Enpä muista viimeksi kertaa, joka olisi aikaansaanut noin hienon tunteen. Tyytyväiseltä näytti myös itse juhlakalu sekä kaikki TarjaRockin eteen töitä tehneet ihmisetkin.

Myöhäinen meno toimistolle taisi jäädä tänäkin aamuna haaveeksi. Ensimmäiset puhelut soivat jo yhdeksältä aamulla, sen jälkeen on ollut hieman hankalaa saada unen päästä kiinni. Pari päivää - sitten se on ohi...

Ei kommentteja: