tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksista

Toissa viikolla oli Demariopiskelijat SONK ry:n liittokokous. Itselleni kokous oli jo neljäs. Tällä kertaa en ollut kauhean perillä kokouksen poliittisesta annista. Tärkeintä oli saada käytännön järjestelyt sujumaan hyvin - siinä taidettiin onnistua ihan hyvin. Uudeksi liiton pj:ksi valittiin tänä vuonna SYL:n hallituksessa ollut Mikko "Pärä" Koskinen - PäräPärä. Onnea ja paljon stressiä!Suoraan liittareista jatkoin Osloon, jossa oli Pohjoismaiden Neuvoston nuorten sd-parlamentaarikkojen tapaaminen Norjan parlamentissa. Tapaamisessa pohdittiin globaaleja haasteita, joita hyvin voiva Pohjolamme kohtaa ja nyt ja tulevaisuudessa. Kun sitten parin lyhyeksi jääneen yön jälkeen palasin takaisin matkalta alkoi olla patterit jo aika vähissä. Kuin sumussa kahlasin viime viikonkin läpi, siitä tosin mitään muistamatta. Isä oli viikonlopun täällä, suunniteltiin tulevaa asunnon hankkimista.

Kuluva viikko onkin omistettu melkein kokonaan juhlille ja hyvälle mielelle. Joka illalle sattuu jotkut pikkujoulut tai glögit. Huominen itsenäisyyspäivä on sitten vapaa päivä ja itselle monella tapaa tärkeä. Ensinnäkin tapaan Laurean aikaisen opiskelukaverin Johannan, joka on asunut viime vuodet Lontoossa. On aivan mahtava tavata Johanna ja muutama muut koulukaveri pitkästä aikaa...

Ilta onkin varattu sitten juhlille. Sain kutsun Tasavallan Presidentin vastaanotolle Linnaan. Iltapäivällä menen parturiin laitattamaan hiukset ojoon. Sieltä matka jatkuu kodin ja vaatteiden vaihdon kautta etkoille Töölöön. Seitsämän jälkeen on sitten tarkoitus mennä itse juhliin. Ennakkotiedoista huolimatta aion nauttia illasta enkä anna tungoksen ja kuumuuden lannistaa minua. Oras on luvannut hengata kanssani, joten tylsää ei ainakaan pitäisi olla. Voisiko vuosi enää paremmin päättyä. Vuoteen on mahtunut yhtä sun toista - Linnanjuhlat kyllä kruunaavat koko vuoden 2006. Juhlat pitäisi pystyä katsomaan muuten Ylen nettisivuilta www.yle.fi/linnanjuhlat.

5 kommenttia:

Alexius Manfelt kirjoitti...

Hienoa ja onnittelut kutsusta!!! Olen ainakin 110 prosenttisesti tyytyväinen presidenttimme ja miksi en olisi. Hän on osoittanut kansalaisrohkeutta ja nyt oli kutusunut monia vaalityössään olleita henkilöistä juhlimaan - niin sitä pitääkin kutsua. Bravo Tarja!!

Miu kirjoitti...

=) Kuinka juhlat sujui?

Anonyymi kirjoitti...

Niin Rehunen,

muista kertoa niistä juhlista täällä kuhan jouvat. Ja matkasta kanssa, kuhan palajat kotomaahan. Kiitos.

T

Jani Ryhanen kirjoitti...

hei!

kiitos juhlat meni oikein hyvin. tosin seuraavana päivänä oli d-nuorten ja sonkin glögit ja perjantaina lähtö bratislavaan...tänään tiistai yönä oli paluu ja aamulla töihin. onpas ollut sen verran huisketta viimeinen kuukausi ettei oikein sitä tajuakaan.

no, huomenna alan purkaa työpöydälle kertyneitä hommia.

Katri Söder kirjoitti...

Sinun takiasi jouduin ottamaan linnan juhlat nauhalle, jotta en varmasti missaisi kun kättelet Halosta. Ja sitten missasin sen kuitenkin, joten jouduin kelaamaan alkuun ja katsomaan uudestaan! Onneksi hoksasin sinut jo toisella katselukerralla.