perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Lyhytbussi


Joulu Nurmeksessa on alkanut. Miten mukavaa olikaan palata kotiin tietäen, ettei viikkoon tarvitse ajatella mitään. Loppuaika Helsingissä meni myös nopeasti. Viikonloppuna olin ystäväni Tanjan ja hänen ystäviensä kanssa leffassa katsomassa "Shortbus" -elokuvan. Mennessäni saliin minulla ei ollut selkeää kuvaa mitä on luvassa. K-18 tunnus antoi viitteitä kuitenkin siitä, ettei elokuvaa ollut tarkoitettu ihan kaikkien silmille.

Elokuva tarjosi hyvin "paljaan" kasvamis- ja itsensä löytämistarinan. Pidin erityisesti animaatioista ja musiikista. Jos olet joulun paikkakunnalla, jossa elokuva pyörii, suosittelen elokuvakokemusta. Viikonloppuna kävin myös syömässä hyvin muutamassa ravintolossa. Erityisesti mieleen jäi sunnuntain Sundsman Krogin herkullinen
crème brulé - uuh! Sunnuntaina palasin vielä toimistolle, jossa oli pakko alustaa viimeisen viikon töitä ja tein Pinkkis-hommia.

Maanantaina olimme toimiston porukalla pikkujouluissa Vespassa ja Meccassa - täydellinen valmistautuminen jouluun. Jokajouluinen valitus ylensyönnistä alkaa pian - olen luvannut itselleni, että käyn joka ilta vähintään tunnin lenkillä - saanko pidettyä lupauksen nähdään pian.

Mitähän saan joululahjaksi...
Kuva www.bacfilms.com

3 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Loistavaa joulua, toveri itäsuomalainen :)

Rentoutukaamme ja älkäämme ajatelko tulevia liikaa - ensi vuonna ehtii murehtia ensi vuoden asioita! Nuku siis ja syö hyvin, äläkä stressaa lenkkeilystä!

Tapaamme ensi vuonna.

MarkoF kirjoitti...

Hyvää ja rauhallista Joulua Jani :)

Katri Söder kirjoitti...

Minä tein kotona jouluksi Creme Bruleen, joka näytti ihan onnistuneelta. Paitsi että. Punaisesta muovikulhosta, jossa vatkasin munat, oli lähtenyt irti punaisia muovipaloja ja pilannut jälkiruokani. Tällä kertaa jäi siis syömättä, mutta laitan joskus varta vasten sinulle, jos siitä kerran pidät. Tule pian pois sieltä Nurmeksesta.