maanantaina, elokuuta 07, 2006

Elokuun lämpimät yöt

Tulevaisuuskoulun viimeiset päivät ovat ohi. Osallistujat tuntuivat olevat tyytyväisiä - hyvä niin, se oli koulutuksen tarkoituskin. Viikko intensiivistä koulutusta otti kunnon päälle, vaikka lenkkeilimme Kauniaisissa lähes päivittäin. Vietän nyt pari lepopäivää ja palaan työn pariin taas keskiviikkona. Tulevaisuuskoulu tarjosi kattavan katsauksen politiikan eri sektoreihin. Lauantaina oli vuorossa vierailu myös SDP:n puoluetoimistoon. Eilen sunnuntaina koululaiset taas esittivät näkemyksiään tulevaisuudesta viimeisessä kokoavassa ryhmätyössä. Esityksissä tulivat hyvin ilmi mitkä arvot ovat tärkeimpiä sosialidemokraattisille nuorille - tasa-arvo, työ, solidaarisuus - perusarvoja, joita ilman suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa ei olisi.

Vaikka aurinko porottaa siniseltä taivaalta, ei syksyn lähestymistä voi olla huomaamatta. Ilmoittauduin äsken viimeiselle jäljellä olevalle kurssille, joka minulla on jäljellä Laurea-ammattikorkeakoulussa. Kuinka juhlavaaa - tai stressaavaa, ihan kuinka sen nyt ottaa. Elokuussa pitäisi kuroa kokoon myös opinnäytetyö, jotta pääsisin valmistumaan ajallaan.

Eilen olin menossa Kuudennelle Linjalle tapaamaan Juhania, mutta kuinkas ollakaan, clubi oli täynnä. Ajattelin nauttia lämpimästä elokuisesta yöstä ja kävelin kaupungilla. Törmärin siellä kauniiseen näkyyn

Tuomiokirkon rappusille oli tehty kynttilöistä rauhanmerkki. En yhtään tiedä kenen kyseinen teos oli, mutta kaunis se oli ainakin. Viikon työ alkoi painaa entistä enemmän, joten jätin baarin menemisen sikseen ja lähdin kotiin. Tänään nukuin rauhassa puoli yhteen asti aamulla ilman omantunnon tuskia. Ehkä olen oppinut jotakin :)

Uusimmasta City-lehdestä voi muuten löytyä jotain mielenkiintoista...

Kuva VW

6 kommenttia:

Sami kirjoitti...

Hellou! Viittasitko Paavo W:n jaa/ei/poissa -jutskaan vai oliko siellä jotain mitä en hoksannut?

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Hyvä kuva Jani! Ja muutenkin ok juttu! City on sitä paitsi yllättävän vaikutusvaltainen media. Väittäisin, että sen vähintään selaa läpi iso osa nuoremmasta porukasta.

Ps. Kiitos vielä Kauniaisista. Siellä oli hyvä porukka. Ja erinomainen vetäjä;)

Katri Söder kirjoitti...

Milloinkas meillä on siis odotettavissa valmistujaisjuhlat? Kai sellaiset pidetään? Hieno juttu tuo City-lehti!

Jani Ryhanen kirjoitti...

Hola!
Kiitos, kiitos - ja Sami; oli Paavonkin juttu hyvä ;)

Toivottavasti valmistujaiset ovat marraskuussa - viimeistään joulukuussa. Voitte olla varma, että niistä tiedotetaan - ja suuresti!

Cityn juttu on näkynyt jo ylimääräisenä kiinnostuksena Pinkkiruusua kohtaan.

Miu kirjoitti...

Cityn juttu oli tosi hieno. Se on niin näkyvä lehti nuorison parissa... Ja juttu tuli ulos oikein sopivaan aikaan. Lykkyä tykö jäsenvaaleihin! =)

Kati O. kirjoitti...

Onnittelut City-lehden jutusta. Erittäin iso asia sinulle ja meille kaikille nuorille hlbt-aatteen puolustajille!