keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Terveiset Tulevaisuuskoulusta

Kirjoitan pikaterveiset täältä Kauniaisista, Työväen Akatemialta. Tällä viikolla täällä järjestetään Demarinuorten Tulevaisuusakatemia, joka on vuosittainen koulutusohjelma uusille d-nuorille.

Jokaisella päivällä on oma teema ja omat aiheesta puhuvat alustajat. Ensimmäinen ja toinen päivä oli omistettu aatteelle ja työlle. Tänään on vuorossa ollut talouspäivä - alustajina mm. Suomen taloudellisen selviämisen eväistä puhumassa ollut SAK:n Olli Koski sekä kansanedustaja Matti Ahti, joka kertoi verotuksesta osana tasa-arvoista yhteiskuntaa. Päivät päättyvät ryhmätöihin, jolloin osallistujat pääsevät keskenään keskustelemaan syvemmin aiheesta. Iltaisin olemme saunoneet tai ulkoilleet.

Viikko alkaa olla puolivälissä - jäljellä on niin sosiaali-, koulutus- ja ulkopolitiikkaa kuin puhetta median ja politiikan suhteestakin.

5 kommenttia:

Katri Söder kirjoitti...

Oikein hyvä vuokratyökirjoitus Jani. Pitäkäähän hauskaa siellä tulevaisuuskoulussa ja mennään lounalle kun taas palailet työmaalle sieltä.

Jani Ryhanen kirjoitti...

Kiitos Katri. Ollut äärimmäisen mielenkiintoista - toki rankkaa ;) Nähdään pian!

Anonyymi kirjoitti...

Oujee, jos talouspäivän alustajat ovat omaa sakkia, niin ei liene turha ihmetellä mistä demarinuoret utopistiset mielikuvansa saavat. Joskus vaan on hyvä uskaltautua kurkkaamaan aidan toiselle puolellekin :)

-Viltsu-

Jani Ryhanen kirjoitti...

Paikalla oli myös EK:n pääekonomisti - aidan toiselle puolelle kurkkaaminen on hyväksi. Olet aivan oikeassa. Kyllä niillä kokoomusnuorilla niitä utopioita enemmän taitaa olla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heh :) Visioita, ei utopiaa...

-Viltsu-