perjantaina, elokuuta 11, 2006

Innostunutta porukkaa

Tänään oli Pinkkiruusun hallituksen ensimmäinen varsinainen kokous. Paikalla oli suuri osa hallituksesta ja saimme suunniteltua hyvin tulevan syksyn toimintaa. Kokouksen jälkeen tuli mahtava fiilis siitä, miten innostunutta ja sitoutunutta hallituksen jäsenet tuntuvat olevan - kiitos vielä. Ensimmäiset jäsenistölle suunnatut tapahtumat on tarkoitus järjestää syyskuussa. Tietoa tapahtumista saa ainakin blogistani sekä Pinkkiruusun sähköpostilistalta. Myös kotisivut ovat työn alla. Viikonloppuna on vapaata ja voi keskittyä opinnäytetyön kirjoittamiseen... aika mennä nukkumaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Konekriisi ohi!!!

Joku nainen tuli ja pelasti päiväni ja ainakin yhden koulun koneen... wiuh!

Mutta sainpahan ainakin purettua agressioitani :) Kiitos, kun kuuntelit valitustani ja tsemppiä töihin ja kaikkeen...

T

Jani Ryhanen kirjoitti...

Greit. Et siis onnistunut pimentämään koko atk-luokkaa?! ;)

Erika kirjoitti...

Hei,

haastan sinut mukaan Blogiralliin:)

ohjeet löydät linkkiblogistani

http://www.kauneudenparatiisi.fi/studio/index.php?blog=4&s=osallistu+blogiralliin

Anonyymi kirjoitti...

Hih,

koskapa joku viisaampi on sen jo aikanaan niin hyvin oivaltanut, niin lainaan sitä tässä (väärin ehkä, mutta) surutta: Älä Koskaan Ikinä Muutu, PYSY AINA TUOLLAISENA KUIN NYT OOT!!!!!! (Ja tässä on kämppiksellesi työsarkaa, että pittää siun jalat maassa siellä suuressa maalimassa)

Sait eilen ainakin yhden ihmisen äärettömän iloiseksi (mikä on muuten harvinaisen vaikea tehtävä näinä aikoina) ja tiedä, että arvostan elettäsi suunnattomasti, enemmän kuin tekosi lopputulosta (miehän mitään henkilöpalvontaa harjoita, hui, pois se miusta)... :D

Ei allekirjoitusta (rebeli kun olen)