maanantaina, elokuuta 28, 2006

Jäsenäänestys alkakoon!


Syksy on taas täällä. Sen huomaa suoraan siitä, kun kotiintuloaika venyy entistä myöhäisemmäksi. Tänään tulin kotiin vasta puoli yhdentoista aikaan. Duunin jälkeen tapasin opinnäytetyöparia, jonka kanssa kävimme läpi ONTin nykyistä tilaa. No jaa, huomenna ja keskiviikkona olisi tarkoistus omistaa illat taas pelkästään sille.. Tänään kävin myös pitkästä aikaa spinnaamassa salilla. Mikä euforinen tunne siitä tuleekaan, kun on polkenut tunnin pyörää täysillä. En ole onneksi turhaan rehkinyt; tiukka saliohjelma on purrut ja olen saanut tuloksiakin aikaan. Rasvaprosentti on pienentynyt huomattavasti sekä jaksaminen on mitä mainioin.

Töissä on ollut normaali vaalikevättä pohjustava hässäkkä. En tiedä onkohan normaalia, mutta itse olen nauttinut olla töistä d-nuorissa. Päivät ovat täyttyneet tapahtumien suunnittelusta sekä rutiinitöistä, joita omassakin hommassa on yllättävän paljon. Viime viikolla aloitettu toimiston sisustusprojekti on saatu pian päätökseen, huomenna olisi tarkoitus saada viime silaus seiniin maalin muodossa.

Myös syksyn toinen suuri projekti, valmistautuminen eduskuntavaaleihin lähestyy. Tänään päättyneessä Helsingin demareiden jäsenasettelussa tulee olemaan 63 ehdokasta ehdokkaaksi, joista olen itse yksi. Helsinkiläisillä puolueen jäsenillä on mahdollisuus 4.-24.9. järjestettävässä jäsenäänestyksessä valita tästä joukosta ehdokkaat, jotka päätyvät lopulta demareiden 21:ksi kansanedustajaehdokkaiksi ensi kevään eduskuntavaaleissa. Lähiaikoinen julkaisen täällä blogissani tarkemmin eduskuntavaaliteemani - olen halunnut lähteä mukaan avoimin mielin ja täynnä intoa. Tule ihmeessä mukaan porukkaani tekemään kampanjaani ja viemään eteenpäin unelmaa tasa-arvoisesta ja erilaisuutta ymmärtävästä Suomesta - ja maailmasta.

Samalla kutsun kaikki mukaan tämän viikon perjantaina järjestettävään Helsingin demareiden yhteiseen vaalijuhlaan ravintolalaiva Wäiskissä, jonka juonnan yhdessä ihastuttavan Anna Mäenpään kanssa.

Kuva Stadin Demareiden kotisivulta

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"En tiedä onkohan normaalia, mutta itse olen nauttinut olla töistä d-nuorissa."


Ööh, ei ole :) Oletkos lukenut jo uusimman Imagen? Jos toimistonne on kunnossa, niin voisit kutsua minut visiitille vaikka lounaan puitteissa.

Onnea ja menestystä jäsenäänestykseen...

-Viltsu-

Anonyymi kirjoitti...

Jani kära. Mä oon niin ylpeä sinusta ja siitä, miten jaksata taistella tärkeiksi katsomiesi asioiden puolesta (kaikista asioistahan me ei olla aina samaa mieltä).

En ole myöskään infonnut sua, että en ole enää naapurissa. Lenkkeilyt on nyt lenkkeilty, mutta nähdäänm silti joskus, vaikka lounaan merkeissä Väiskissä.

Lov, "naapurin hölkkäri" A (söpö)

Jani Ryhanen kirjoitti...

Hei Viltsu ja A!

Toimisto alkaa olla kunnossa - voin salakuljettaa sinut sinne joskus, Viltsu ;) Lounaskin käy.

Kiva kuulla sustakin ex-naapuri - eihän kaikesta voikaan olla samaa mieltä; mielipiteiden erot ovat rikkautta.

Tulin vasta tunti sitten kotiin. Alkuillasta oli kulttuuri- ja kirjastolautakunnan strategiaseminaari Harakan saaressa - sen jälkeen kävin syömässä hollantilaisen kaverini ja hänen tyttöystävänsä kanssa Elitessa....voi kun oli ihanaa ruokaa.
Tuleva viikonloppu on ihan tukossa - ei edes lenkille kunnolla ehdi. Kunhan saan asioita hoidettua niin tännekin kirjoitan lisää. Saa pitää peukkuja viikonvaihdetta ajatellen...