torstaina, syyskuuta 14, 2006

Pitkä viikonloppu Nusessa...

Viikonloppu ja hyvän ystävän häät edessä. Eilen tuli täyteen 17 päivää töissä putkeen, pidän loppuviikon vapaata. Lauantaina on Tiinan ja Anssin häät Nurmeksessa -kiva päästä välillä hieman rauhoittumaan. Ajatuksissa on sulkea myös kännykkä ja avata se vasta ensi viikon alussa. Olin tapaamassa äsken opinnäytetyötä ohjaavaa opettajaa Lepuskissa, kohta yrityksen toiminnan suunnittelun tunnit ja sitten kotiin pakkaamaan...seitsemän jälkeen pitäisi ollakin Kuopiossa.

Kiitos Juha muuten siitä lehdestä - odotan innolla, että pääsen vastaamaan siihen ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen kiinnostunut Pinkkiruusun toiminnasta. Kuinka toimin?
Onko "konkreettisia" kokouksia, tapaamisia tms. vai tapahtuuko varsinainen toiminta vain netissä ja ajatuksissa?
Mitä te touhuatte? Keski-ikä?

Jani Ryhanen kirjoitti...

Hei!
Tällä hetkellä Pinkkiruusun hallitus on pitänyt kolme kokousta. Kokouksissa on käsitelty kannanottoja, artikkeleita jne., joita on julkaista mm. Demarissa. Tällä hetkellä Pinkkiruusu lobbaa omia kansanedustajiaan hedelmöityshoitolain hyväksymisen puolesta muodossa, jota Suomen hallitus esittää. Myös kotisivut ovat tulossa. Sisältöjä kirjoitetaan paraikaa ja toivon, että sivut pystyttäisiin avaamaan jo lokokuun aikana.

Pinkkiruusua on pyydetty puhajaksi eri tilaisuuksiin, yksi tilaisuus on Turussa 3.10. Ensimmäinen varsinainen tapahtuma on lauantaina 7.10. järjestettävä Demarinuorten tasa-arvoseminaari, jota myös Pinkkiruusu on ollut järjestämässä. Ohjelma tarkentuu ensi viikon alkupuolella ja silloin se lähtee myös tehomainontaan.

Marraskuun 23. päivä on taas yhdistyksen syyskokous, jollon järjestetään myös alustusilaisuus. Tästäkin tiedotetaan myöhemmin.

Keski-ikä nykytoimijoilla on noin hieman alle kolmekymmentä vuotta.

Kunhan Pinkkiruusu saa "paperihommat" kuntoon on pääasiassa hallituksen tekemän taustaaikuttamisen lisäksi tarkoitus keskittyä enemmän myös jäsenistölle tarkoitettuun alustus/seminaaritoimintaan.

Toivotaan, että ensi vuoden alussa olisi olemassa jo alustava vuosikalenteri, josta voisi yhdellä silmäyksellä nähdä milloin Pinkkiruusu järjestää jotain. Toivottavasti pystyi tuomaan sinulle jotain infoa - alku on aina hidasta, mutta kyllä se tästä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka Pinkkiruusuun liitytään??? Paljonko jäsenmaksu on? Onko jäsenyys voimassa 06 loppuun, vai vuodeksi eteenpäin?

Saako hallituksen kokouksiin osallistua kuka tahansa?
Onko Pinkkiruusulla joku sähköpostilista, jossa tiedotuksia yms.? Kuinka pääsee mukaan???????????????

Onko Pinkkiruusulla mitään tekemistä sateenkaarimessujen yms. kanssa??

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä ja vastaa lisäkysymyksiin.

Jani Ryhanen kirjoitti...

Hei nimetön.
Huomasin kysymyksesi vasta nyt. Eli Pinkkiruusuun voi liittyä lähettämällä sähköpostia joko minulle jani(a)janiryhanen.com tai jäsenvastaava Pirttijärvelle (ampirt(a)utu.fi). Alennettu jäsenmaksu on 5 e opiskelijoilta, työttömiltä, eläkeläisiltä sekä asepalvelusta suorittavilta (sisältää sivarit myös).

Hallitus ei ole tehnyt päätöstä siitä, onko jäsenmaksu voimassa tämän vuoden loppuun mennessä. Tilannehan on hieman erikoinen, koska prosessi on kesken vielä PRH:n kanssa.

Hallitukseen kokouksiin ei saa osallistua kuka tahansa - hallitus voi myöntää oikeuden olla läsnä kokouksissa, tosin vielä en pysty sanomaan hallituksen tulevasta linjasta. Pinkkiruusulla on sähköpostilista, johon voi liittyä, kun liittyy jäseneksi meille. Sieltä saa tietoa tapahtumista joissa Pinkkiruusu on mukana tai jotka liittyvät HLBT-kysymyksiin.

Pinkkiruusulla ei ole tällä hetkellä mitään tekemistä Sateenkaari-messujen kanssa. Järjestämme yhteistyössä Demarinuorten kanssa 7.10. tasa-arvo-seminaarin Helsingissä. Se on hyvä keino tulla mukaan toimintaan!

Tervetuloa,
Jani