keskiviikkona, syyskuuta 27, 2006

Netti takaisin käytössä

Kotinetti on ollut poissa käytöstä yli viikon. Sain yhteyden takaisin vasta äsken - kirjoitan kuulumisia pikapuoliin. Paljon on tapahtunut, sekä hyvää että ei niin valoisaa. Elämää siis.
J

5 kommenttia:

Elena kirjoitti...

Hei! Luulin tilanneeni asiallisen homopoliittisen blogin, mutta olenkin saanut lähes pelkästään haamupäivityksiä. Kokeilepa olisiko näistä apua.

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Miten jäsenäänestyksessä kävi?

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Jaakolle tiedoksi tuloslista (joka on vahvistamaton):

http://www.stadindemarit.fi/easydata/customers/stadindemarit/files/liitteet/Helsinki,_kansanedustajaehdokkaiden_aanestys,_tulos.xls

Jani Ryhanen kirjoitti...

Kiitos. Haamupäivityksiä. Joku asiasta enemmän tietävä saa kertoa minulle aiheesta. Kävin katsomassa linkin takaa - vielä ei ollut aikaa tutustua aiheeseen tarpeeksi, että ymmärtäisin mitä tuo tarkoittaa. Elena, tarkoittiko tuo siis ettet ole tyytäväinen juttujeni tasoon, vai? Yritän nostaa kirjoituksieni tasoa, ainakin yritän ;)

Jaakolle, olin siis jäsenäänestyksessä 22. - juuri tipuin listalta. Arvaa harmittaako. Paljon olisi sanottavaa, mutta yhteensattumat ja ylipitkät työpäivät estävät minkään luovan toiminnan.

Kuullaan,
J

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Voihan nenä. Mä kuulin Anna Mäenpäältä, että demarit ei lyö vielä kaikkia paikkoja lukkoon. Joten kait tässä on vielä toivoakin?