keskiviikkona, syyskuuta 27, 2006

Netti takaisin käytössä

Kotinetti on ollut poissa käytöstä yli viikon. Sain yhteyden takaisin vasta äsken - kirjoitan kuulumisia pikapuoliin. Paljon on tapahtunut, sekä hyvää että ei niin valoisaa. Elämää siis.
J

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Luulin tilanneeni asiallisen homopoliittisen blogin, mutta olenkin saanut lähes pelkästään haamupäivityksiä. Kokeilepa olisiko näistä apua.

Itse-oppinut dosentti kirjoitti...

Miten jäsenäänestyksessä kävi?

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Jaakolle tiedoksi tuloslista (joka on vahvistamaton):

http://www.stadindemarit.fi/easydata/customers/stadindemarit/files/liitteet/Helsinki,_kansanedustajaehdokkaiden_aanestys,_tulos.xls

Jani Ryhanen kirjoitti...

Kiitos. Haamupäivityksiä. Joku asiasta enemmän tietävä saa kertoa minulle aiheesta. Kävin katsomassa linkin takaa - vielä ei ollut aikaa tutustua aiheeseen tarpeeksi, että ymmärtäisin mitä tuo tarkoittaa. Elena, tarkoittiko tuo siis ettet ole tyytäväinen juttujeni tasoon, vai? Yritän nostaa kirjoituksieni tasoa, ainakin yritän ;)

Jaakolle, olin siis jäsenäänestyksessä 22. - juuri tipuin listalta. Arvaa harmittaako. Paljon olisi sanottavaa, mutta yhteensattumat ja ylipitkät työpäivät estävät minkään luovan toiminnan.

Kuullaan,
J

Itse-oppinut dosentti kirjoitti...

Voihan nenä. Mä kuulin Anna Mäenpäältä, että demarit ei lyö vielä kaikkia paikkoja lukkoon. Joten kait tässä on vielä toivoakin?