keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2006

Sosialisti Ryhänen


Kävin tekemässä porvari.comin porvaritestin. Vanha juttu, mutta piristi iltaani, kun kokoomuksen diplomijärjestöjyrä Viljami oli käymässä luonani. Viljamin mukaan vain harva saa testistä saman tuloksen kuin minä: Sosialisti - kokeilepa testiä itse ja vastaa kysymyksiin rehellisesti."Sosialisti taistelee globalisaatiota vastaan ja haluaa tasa-arvoisen yhteiskunnan tasaamalla tuloeroja. Sosialisti ylistää solidaarisuutta eikä ansaitse oman työnsä hedelmiä, vaan on hyväntekeväisyysautomaatti. Korkeiden verojen johdosta hyvin menestynyt sosialisti elättää myös ne jotka makaavat sohvan pohjalla tekemättä mitään. Suosittelemme visiittiä osoitteissa www.vasemmistonuoret.fi, tai www.komnl.net"

Tänään päivääni kuului yrityksen operatiivista laskentaa, sd-kokous ja tapaaminen naapurin Annen kanssa, jonka kanssa oli kiva nähdä pitkästä aika ja juosta Tarjan kotikulmilla Meilahdessa. Olemme yrittäneet tavata noin kymmenen kertaa; joka kerta on ollut este puolin ja toisin. Edellisen kerran sain puhelun Arlandaan...onneksi nyt tärppäsi. Huomisen opinnäytetyön suunnitteluseminaari jänskää hieman - toivottavasti sujuu hyvin.

3 kommenttia:

Satu S. kirjoitti...

Kovin hauska testi - tästä taloudesta löytyi kaksi sosialistia, ja porvarien tekemää testiä tullaan haukkumaan loppuilta :) Kuulemma, painotan sanaa kuulemma, tosiporvari haluaa lakkauttaa koko peruskoulujärjestelmän, eihän köyhien kannata opiskella mitään, suoraan töihin vaan. Ja rikkaiden lapset voi käydä yksityiskoulussa... Hmm..... Oisko näin, pohjoismaissakin? Mun sosialisti-satuismipääni ei jaksa ymmärtää, että esim. Suomen porvarit tahtoisivat peruskoulun lakkauttaa helt o hållet?
Hauska lukea kuulumisia, kertokaa Tarjalle terkkuja kun seuraavan kerran lenkkeilette siellä päin. Tai tule tänne meille lenkkeilemään! Joskus?

Aino kirjoitti...

Haa,
meikkiskin on sosialisti! :)
Terveisiä kodille ja uudelle kämppikselle Riihimäeltä!

Hanna Sirén kirjoitti...

Juu, sosialisti tuli täältäkin.:-) Vai harvinaista... Noh, ehkä porvaripiireissä.