tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Välkommen Miku

Käykääs katsomassa uusinta bloggeria - Mikael Hiltusta Suomen Turusta. Mikael on aktiivinen SONK:lainen och han skriver också på svenska. Jag är säkert på att vi ska höra om den här killen i framtiden också ;o)
(Heh heh) Vi ses på båten imorgon - kul att resa till Stockholm.

Kuluttajan kuva tentti ohi - meni hyvin, luulen. Pitkästä aikaa oli hauskaa olla tentissä... ja vielä suurempi ylpeyden aihe: Business Co-operation in Hotel and Conference managementista sain K5! Miten ihanaa olla hikari! Nyt kirjoittamaan artikkelia...

4 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Kah, hyvällä tuurilla törmäät paatilla kauniimpaan puoliskooni, mukavaa risteilyä!

Jani Ryhanen kirjoitti...

juu, kuulin siitä. Eipä ollakaan taas aikoihin nähty - voisi ottaa huhtikuussa aikaa niinkuin ennen vanhaan aina Pasilassa.. ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Hahahahhahahaha,

Siellä ne meidän tulevaisuuden toivot opettelee juhlimisen jaloja taitoja Ruotsin maalla sillä seurauksella, että täällä pienoisessa kotomaassa ainakin yksi kerrostalo heräsi keskellä yötä kännykän pärinään ja siitä seuranneeseen yleiseen unensekaiseen kaaokseen ja puhelimen etsintään... Kiitos Jani, ihanaa :)

Tietysti on omaa syytä, kun pitää puhelimensa auki ympäri vuorokauden, mutta en tiennyt olevani niin uskomattoman mieleenpainuva persoona, ettei herra sitten seuraavana päivänä edes muista yrittäneensä soittaa.

Hyi, häpeä...

Jani Ryhanen kirjoitti...

hah. rankan vierailupäivän jälkeen pitää sitä hauskaakin pitää ;) taisin olla hieman unessa kun soitit - heti mieleni kirkastui, ja muistin että olin yrittänyt saada sua kiinni... ja muuten, täällähän kello on tunti vähemmän, joten täältä katsottuna ei ollut vielä yö ;p

heräsinkin soitettuasi, kävin jo kaupassa ja nyt alan tehdä koneella töitä. kuullaan.