torstaina, toukokuuta 04, 2006

Huonon huumorin ylistys


Uusi työ Demarinuorissa on lähtenyt vauhdilla liikkeelle. Tällä kertaa aikaa ei mennyt ainakaan työtovereihin tutustumiseen, sen verran hyvin kaikki tyypit jo ennalta tunsin. Tänään osa toimiston porukasta oli käymässä Tampereella tutustumassa kokouspaikkaan, sekä katsastamassa miten järjestelyt siellä päässä ovat sujuneet. Vaikka kaikki on edennyt aikataulussa, seuraavat viikot tulevat olemaan kaikkein kiireisimmät.

Pakko myöntää, että aloittaessani työt olo oli hieman jännittynyt. Tilannetta ei helpottanut yhtään se juhlallisuus, jonka koin astuessani sisään puoluetoimistoon ensimmäistä kertaa d-nuorten työntekijänä. Siis SDP:n taloon Hakaniemessä - siistiä! Onneksi talo on siis muutenkin tuttu, kuten osa itse puoluetoimiston työntekijöistäkin.

Työt oli kiva aloittaa hyvin sujuneen Vapun jälkeen. Itselle vappu venyi parin illan mittaiseksi. Lauantai-illan olin Mikolla ja Tonilla ja aaton vietinkin Loveboatilla, joka keräsi yhteen suuren joukon hlbt-bilettäjiä. Oma aika meni osittain työn merkeissä jakaessani tietoa ja turvaseksivälineitä Miesten kesken turvallisesti -projektin puitteissa. Paikalla oli ainakin pari ystävää vihreistä, kokkareista sekä tietty uusi kämppikseni Anssi , joiden seurassa tuli vietettyä enemmänkin aikaa, kun infopiste meni kiinni. Tuli taas huomattua miten pieni Suomi on - laivan vieraista tunsi melkein joka toisen vähintään kasvoilta - pelottavaa...

Itse odotin ehkä eniten Boy Georgen dj-settiä, jonka diiva heittikin yön tunteina. Bileet laivalla jatkuivat virallisesti kuuteen asti aamulla, katketakseen vain kolmeksi tunniksi, kunnes taas jatkuivat yhdeksältä. Se kyllä kuului myös hytissä. Musiikista ja tanssista oli vara valita - pelkästäään tanssilattioita oli viisi erilaista. Harvemmin jatkan biletystä maanantai-iltapäivänä tuhdin housen jytkeessä. Erityiskiitos mahtavalla Jaakolle eli dj 3rd Cowbow'lle!

Kun laiva tuli satamaan vihdoin maanantai iltana oli olo vähintäänkin nuutunut, vaikkei siellä tullut nautittua karpalomehua vahvempaa. Mutta hauskaa oli - oujeah.

Kävin pitkästä aikaa UFF:in halvoilla päivillä palattuani Tampereelta. Olin varmaan tylsää shoppailuseuraa, koska alkanut siitepölyallergiani tuntui vain pahenevan pöyhiessäni vaatteita. Ja mitään kivaa en itse löytänyt. Aikomukseni aktiivisesta illasta vaihtuivat Scary Movie 3:n katsomiseen. Tästä innostuneena päätimme suunnata leffateatteriin katsomaan myös uusimman Scary Movie 4:n. Aivan mahtava. Saimme olla teatterissa aivan kahdestaan...ja voi sitä naurun määrää. Ihan sairas leffa, mutta niin hauska. Suosittelen erityisesti jos on viehtynyt huonoihin viittauksiin muihin leffoihin sekä luokattomaan alapäähuumoriin.

Viikonloppuna järjestetään Tulevaisuus Akatemian viimeinen opiskeluviikonloppu. Vuoden urakka alkaa olla ohi. Väsynyt mutta tyytyväinen olo.
Kuva Scary Movie 4

6 kommenttia:

Katri Söder kirjoitti...

Hienoa Jani saada sut tänne toimistolle, on taas lisää potentiaalista ihanaa ja piristävää lounasseuraa lähettyvillä. Tämä oli siis lounaskutsu tässä jonakin päivänä.

Jani Ryhanen kirjoitti...

Kiitti. Mennään vaan syömään kun hieman rauhoittuu (niinkuin tapahtuis tässä lähiaikoina..;) ) Valitaan vaan aika vaikka ensi viikolla, niin mennään sitten.

Fantsuu kirjoitti...

"Tuli taas huomattua miten pieni Suomi on - laivan vieraista tunsi melkein joka toisen vähintään kasvoilta - pelottavaa..."

Taidat sittenkin olla "ammattihoro", jos parisen tuhatta suomalaista hinttiä jo tunnet ;)

Jani Ryhanen kirjoitti...

onhan se hyvä että vain puolet ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei beibe, Sano nyt mitä sä menit sinne D-nuoriin tekemään? Ja korjatkaa Sonkin ja D-nuorien linkki sieltä demskujen etusivulta oikeaksi...Milloin juoksut? Eilen taas tunti kakskyt Töölönrantaa ympäri.

T. Naapurin hölkkäri

ps. tuu joskus lounaalle myös tänne rannalle.

Jani Ryhanen kirjoitti...

Hei baby. Valmistelen d-nuorten 100-vuotisliittaria. Allergiaa ollut liikkeellä, koetan parannella itseäni hieman.. ;)

Kuullaan.