keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Valmistautuminen eduskuntavaaleihin

Väsymys on vieläkin päällimäisenä mielessä vaikka liittareista onkin aikaa jo usempi päivä. Oman lisänsä on tuonut viime viikon traagiset tapahtumat, joiden vuoksi on joutunut ajattelemaan asioita hieman uudenlaisesti. Välillä vaan tuntuu, että niin paljon turhaa ja väärää tapahtuu tässäkin maailmassa. Pahan määrä lienee maailmassa vakio - kun asiat ovat joltain osin kunnossa, jossain muualla asiat menevät huonosti.

Töitä nuorilla on jäljellä enää yksi päivä. Sen jälkeen alankin tehdä opinnäytetyötä sekä enemmän vuoroja hotellilla. Parin edelliskesän tavoin myös tänä kesänä teen erityisen paljon töitä erään tietyn asiakkaan ryhmille. Jenkkejä on hauska palvella, ainakin osaa heistä. Usein heidän suultaan kuulee toinen toistaan hauskempia kysymyksiä kuten "Onko tämä shampanja Ranskasta"...hmm ;)

Olen käynyt toimistolla lähinnä tekemässä viimeisiä paperihommia sekä tyhjentämässä tietokonetta. Eilen osallistuin eduskunnan satavuotisjuhlanäyttelyn avajaisiin Töölön kirjastossa. Näyttelyn avasi puhemies Lipponen. Näyttelyyn on koottu kuvia ja tietoa 100-vuotiaan eduskunnamme taipaleelta. Töölön kirjasto oli näyttelyn ensimmäinen esittelypaikka - tämän jälkeen näyttely lähtee kiertämään maamme eri kirjastoissa. Kirjastot näyttelyn pitopaikkana on mielestäni oiva valinta juuri sen vuoksi, että kirjastot ovat maamme sivistyksen ja kulttuurin syntysijoja. Kirjastot ovat lisäksi kaikille avoimia julkisia tiloja, joiden käyttöstä ei tarvitse suoranaisesti maksaa - paitsi verojen kautta.

Tänään illalla järjestettiin Haagan työväenyhdistyksen yleinen kokous, jossa minut sitten asetettiin virallisesti ehdokasehdokkaaksi maaliskuun 2007 eduskuntavaaleissa Helsinkiin. Nyt onkin aika alkaa todella tekemään yksityiskohtaisempia suunnitelmia koskien kampanjaan sekä muuhun vaalityöhön. Jos koet ajatukseni mielenkiintoisiksi ja haluaisit olla tekemässä mukanani kaikkien aikojen parasta eduskuntavaalikampanjaa, ota yhteyttä suoraan minuun jani@janiryhanen.com. Kesäkuun alkupuolella järjestetään tilaisuus, jossa voidaan pohtia millaisen kampanjan tulisi olla sekä mitä sen aikana voisi tehdä. Kaikki tuki on tarpeen - alkuvaiheen suunnittelusta loppuvaiheen mainosten jakamisesta kahvin keittämiseen.

Tule mukaan, tehdään yhdessä mahdottoman hyvä kampanja!

1 kommentti:

Katri Söder kirjoitti...

Onneksi olkoon ehdokasehdokkaalle! Nyt ei muuta kuin peukut pystyyn jatkoa ajatellen!