sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2006

Uusi työ II


Demarinuorten työhaastattelu meni oikein hyvin - minut valittiin tehtävään ja aloitin 12. heinäkuuta Demarinuorissa järjestö- ja koulutussihteerinä. Eilen minut taas valittiin Pinkkiruusun puheenjohtajaksi - työntäyteinen viikonloppu takana, mutta aivan mahtava olo. Hieman fiilistä latistaa tulehtunut kurkunpääni ja seikka, että minun pitäisi olla hiljaa. Minut tuntevat arvannevat, että minun on vaikea olla hiljaa varsinkin tällaisella hetkellä. Pinkkiruusu on saanut kivasti julkisuutta - eilen ensimmäisestä poliittisesta seksuaali- ja sukupuolivähemmistö-yhdistyksestä, sosialidemokraattisesta Pinkkiruususta, mainittiin monissa uutislähetyksissä. Annoinpa haastattelun YLE:n lauantain puoli yhdeksän uutisiinkin - pätkä katsottavissa täällä ainakin viikon. Nyt voin ehkä chillatakin hieman...

9 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Onnittelut uudesta työpaikasta ja menestystä!

Arto J. Virtanen kirjoitti...

;) Mahtava juttu! Lupaakin levätä ennen uuden työn alkamista!

Piia kirjoitti...

Lämpimästi onnea minunkin puolestani uudelle järjestö - ja koulutussihteerille! Muista tosiaan lomaillakin, ettei mene Suomen suvi ihan ohitse;) Hienoa, että Pinkkiruusu sai niin paljon medianäkyvyyttä.

Hanna Sirén kirjoitti...

:) Onnittelut! Toivotaan, että viihdyt työssä. (Outoa ajatella, että HLBT-toiminta alkoi vasta vuonna 2003.)

Jani Ryhanen kirjoitti...

Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos. Vaikka täällä äänettömänä nyt olenkin, niin olen tosi tyytyväinen koko menneeseen viikkoon. Kun sain vielä hotellilta tiedon, että tällä viikolla ei olisi töitä, se tarkoittaisi, että mulla on viikko VAPAATA! Eli todellakin lepään, urheilen (kunhan paranen) ja otan aurinkoa...;)))

Mira Tenhunen kirjoitti...

ONNEA lujasti Jani uudesta työpaikasta!

xTeräsNyrkkix kirjoitti...

Onneksi olkoon vielä minunkin puolestani, taisin eilen onnitella vain ennen kuin se oli virallista.

Älä anna työkiireiden hidastaa bloggaamista! Itse voin kaataa siihen hieman enemmän resursseja tästälähin. Stay tuned.

Anssi Pirttijärvi kirjoitti...

Onneksi olkoon näin julkisesti ja virallisesti! :)

Veera kirjoitti...

Onskiponski vielä minunkin puolestani! Ja tervetuloa toimistolle. Mutta sitä ennen olet ihan hiljaa ja lepäät kunnolla, jotta olen ensi viikolla perehdytyskunnossa :)