tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Viikko Espanjaan

Blogissa olevat kuvat on otettu kesän aikana.
Eilen oli hyvä päivä. Sain luettua loppuun mielenkiintoisen tutkimuksen vuokratyöstä sekä maattua kallioilla koko päivän. Illalla menin leffaan, jossa pitkästä aikaa näin hyvän raidan: Mission Impossible III. Spektaakkeli oli yksi parhaimmista seikkailuelokuvista, joita muistan nähneeni. Elokuvassa yhdistyivät Bondien charmi, Star Warssin tekniikka ja Rujon kauniit näyttelijät. Harva leffa saa katsojan mahanpohjassa kouraisemaan tavalla, jonka MI3 sen teki. Ja Tom Cruisea on aina hauska katsoa.



Töölönlahden sorsat uimassa UKK:n monumentillä

Katselin äsken viimeaikaisia merkintöjäni blogissani - suurin osa niistä liittyi jotenkin pinkkiruusuun tai johonkin lehtikirjoitteluun. On vuoro taas kirjoittaa jotakin kevyempää. Tänään oli viimeinen "virallinen" työvuoro hotellilla. Fiilis oli ymmärrettävästi haikea mutta samalla iloinen. Eniten ikävä tulee kymmeniä kansainvälisiä työkavereita, joiden kanssa talossa on vuosia pyörinyt. Harvassa paikassa kaikki työläiset tietävät tekevänsä ylpeänä työtä - usein vielä tunneista välittämättä. Omana aikanani Kämppi on noussut oman ketjunsa ykköshotelliksi - koko maailmassa. Osan tästä gloriasta kuuluu siis myös minulle (mutta todennäköisesti hyvin pieni osuus ; ) ). Täysin en hotellista vielä halua luopua - lupauduin jäämään yritykseen kirjoille hätätilanteita varten. Eli ehkä vielä käyn joskus heittämässä banquetissa keikan tai pari.


Kadunvaltausta Sokoksen edessä

Viime viikko oli minulla lomaa. Käytännössä lomaa ei ollut - joka päivä tein jotakin - tietokoneesta ei voinut olla erossa. Loma ei tuntunut lomalta senkään vuoksi, että parantelin koko viikon vielä hellää kurkkuani. Tänään oli ensimmäinen päivä, jolloin ei yskittänyt. Lääkitys lienee tehonnut...














Vanhan terdellä

Keskiviikkona aloitankin nuorisoliitossa - Veera on luvannut suorittaa minulle perusteellisen perehdytyksen. Aikaa ei tosiaan ole paljoa ennen ensimmäistä tulikoetta. Ensi viikon maanantaina lähden Espanjaan toisena suomalaisdelegaation matkanjohtajana IUSY:n kesäleirille. Luvassa mielenkiintoinen viikko 7000 muun maailman toverin kanssa. Itse odotan eniten kaikkien vanhojen toverituttujen tapaamista. Sekä tietysti mielenkiintoista ohjelmaa. Ja okei, tietysti aurinkoa ja löhöämistä. Vaikka matkalla töissä olenkin, niin uskon (ja toivon), että siellä ehtii myös hieman chillata. Suunnitelmissa olisi aloittaa jokainen aamu puolen tunnin juoksulenkillä Alicanten auringon alla. Miten suunnitelma pitää, selviää pian.


Tuuletin käytössä

Olen ehtinyt myös käydä ulkoilemassa. Perjantaina oli ystäväni 30-vuotisjuhlat ja lauantaina päädyin tutustumaan toisen ystäväni työkavereihin. On kyllä ollut hauskaa. Itämeressä on ollut myös ryhävalashavaintoja - painotan tässä, kyseessä en ollut minä.


Eduskunnan uusi lisärakennus on yksi kauneimmista uusista rakennuksista, joita on rakennettu Helsinkiin - yläpuolella Pikkuparlamentin pääovet

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ukko!

Heti kun sie lähit sinne Espanjaasi, niin täällä kylmeni ilma ja rupesi satamaan vettä. Taivaskin itkee siis ikävää kanssamme... Pie nyt hauskoo siellä ja muista aina välillä meitä poloisia täällä :)

Kiitti soitosta.

T