tiistaina, toukokuuta 08, 2007

odottavan pitkä aika

Uuh - tää viikko on niin siisti! Torstaina pitäisi saada ont pois jaloista pyörimästä, lauantaina ovat vihdoin kisat, joita jokainen meistä on odottanut! Kävin juuri YLE:n sivuilta katsomassa ennakkotietoja viisujen semifinaalin ja itse finaalin kilpailukappaleiden välisistä "postikorteista", joita on kaikkiaan 52 kappaletta. Täytenä yllätyksenä tuli, että noita videopätkiä on kuvattu myös Nurmeksessa, vanhassa kotikaupungissani! Siis ihan mieletöntä!!!!

Onneksi enää pari yötä semifinaaliin - pari lisää niin olaan finaalissa...

Mulle on tullut pakonomainen mielihalu katsoa taas Little Britainin jaksoja - ostaisin dvd:tä jo nyt, mutta mulla ei ole soitinta. Kunnes sellaisen jostain saan, saan tyytyä YouTuben suttuisiin versiohin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis uskomatonta, toi Eurovisiohössötyksesi. Olen pitänyt sinua, ja ehkä vieläkin pidän, melkoisen fiksuna kaverina. Tuo kisajuttu häiritsee käsitystäni asiasta. Tai sitten minä itse olen vaan niin perusteellisen rajoittunut ja kapeamielinen! Kerro mitä niissä näet ja koet sellaista, joka aiheuttaa moisen kiihkon? EI se voi olla niin homohommaa, että sen tähden. eikä niin hyvää musiikkia, että sen tähden kaikki tuo tapahtuisi. Ilmiö on mielenkiintoinen. Josko se on tyypillistä nuorille homoille, mutta melko vastenmielistä meille vanhoille homoille. Siis, ainakan minulle, vanhalle homolle. Kiitos etukäteen selvituksestäsi ja analyysistäsi.
Alexius Manfelt

Katri Söder kirjoitti...

Milloinkas niitä valmistujaisia vietetään?

Hanna kirjoitti...

Mie ostin sen ykköskauden joskus aikanaan ja oon siitä saakka kytänny kakkoskautta nettikaupoista, että millon saa suomeks tekstitettynä. Pääsiäisenä sitten koitti meitsin onnenpäivät, kun Little Britain season 2 tuli kokonaisuudessaan Subilta. Tallensin ne kaikki ja nyt oon jo kattonu kaiki jaksot kolmeen kertaan :) Se on vaan niin paras ja kakkonen on kyllä tässä tapauksessa parempi ku ykkönen ;)

Jani Ryhanen kirjoitti...

Ah - Hanu - meidän NIIN täytyy pitää katselusessiot... ;) Katri - toivottavasti jo kesäkuussa - iso kemut pidän sitten syksyllä.

Hola Alex! Siis itse nään Euroviisut tapahtumana joka on "vastakohta" jollekin vitun jalkopallo machoilulle. Siis ei kai kukaan voi rehellisesti väittää, että viisuissa olisi mitään tasoa! No, siis muutaman hyvä kappale siellä aina on, mutta muutenhan se on ihan kämppiä.

Itselleni Euroviisut edustaa tavallisen kansan ja ihmisten mahdollisuutta luoda edes kerran vuodessa katseet Eurooppalaisen perheen kotioloihin. Suomen viisuissa minua kiihottaa eniten maamme mahdollisuus näyttää parhaita kasvojaan sadoille miljoonille katsojille - siis kansantaloudellinen puoli. Jos nuo videopostikortit onnistuvat tehtävässään voi se tuoda Suomelle tuhansia ellei useampiakin turisteja. Ja tämä edistää kansantaloutta.

Itse Euroviisut ilmiönä. Jos minulla olisi enemmän rahaa nyt niin lähtisin varmasti kuuntelemaan viisuja areenalle. Tällä kertaa joudun tyytymään Helsingin keskustaan mahtavaan tunnelmaan.

Itse olen täysiverinen internationalisti. Rakastan eri kulttuureita, niiden ihmisiä ja ihmisrotua yleensä. Se, että tälläisen tapahtuman voimin saamme tuhansia eri kulttuureja edustavia ihmisä kaupunkiimme on aivan mahtava juttu! Se, että viisuista on muotoutunut homojen hommaa, on vain ajan tuoma asia - ehkä kymmenen vuoden päästä traktori-lesbot jyräävät tuolla sektorilla.

No, jos tämä pikaisesti kirjoitettu analyysi kelpaa, niin ole hyvä.

Ei se, että haluaa parantaa maailmaa tarkoita ettei saisi olla välillä hassu ja narsisti.

Jani