torstaina, toukokuuta 03, 2007

Shadelainen kiittää

Kiitos Ilja kommentista. Venäjä vie kiistan YK:iin - tästä taitaa tulla aika pitkäaikainen kiista. Mielenkiintoista on katsoa miten EU tulee asiaan puuttumaan, jos kiista saa vielä uusia ulottuvuuksia.

Tänään oli henkikökohtaisessa elämässäni kohtuullisen onnellinen hetki. Olin jo kahdeksan jälkeen aamulla viimeistelemässä opinnäytetyötäni koululla aiheesta "Ravintola-alan lähitulevaisuudennäkymiä Helsingissä". Puolenpäivän maissa saimme luovutettua työn viimein opettajallemme. Kyllä helpotti. Kypsyysnäytteen jälkeen vierailu opintotoimistoon lisäsi epäuskon tunnetta. Ystävällinen toimistovirkailija ohjeisti tarkasti miten valmistuvan opiskelijan tulee toimia ennen valmistumista. Alkaakohan tämä olla nyt tässä?!

Iltapäivällä sain varmistuksen sille, että Pinkkiruusu osallistuu 1705:n eli homofobian vastaisen päivän tilaisuuteen dtm:ssä. Tilaisuudenhan järjestää Ranneliike ry, joka on toiminut monipuolisesti viime vuosina hlbt-kysymysten parissa. Tarkemmin Pinkkiksen osallistumisesta tapahtumassa kuulette tulemalla paikan päälle 17.5. dtm:aan. Pinkkuruusu ja OSY järjestävät ensi viikolla keskustelutilaisuuden mediasta Punavuoren Ahvenesta. Lisätietoja kummastakin tapahtumasta luvassa pian Pinkkiruusun kotisivuilta. Viimeiset viikot ovat menneet kuin sumussa asunnon remontin ja koulujuttujen vuoksi. Tuntuu, etten ole voinut keskittyä kunnolla mihinkään muuhun. No, jos lupauksia pitäisi antaa, niin pian minulla on voimia keskittyä myös muuhun kuin itseeni ;)

Tuleva viikonloppu on vaihteeksi taas vapaa. Lauantaina osallistun AIDS-tukikeskuksen vapaaehtoisten koulutukseen, jossa saamme lisäoppia tukarin toiminnasta, perustietoa hiv-infektiosta sekä vapaaehtoistoiminnasta. Iltapäivällä suuntaankin Tampereelle, josta alkaa ystäväni vaalijuhlat. Tosin ehdin käydä Tampereella vain kääntymässä, koska matkaan lähdetään jo kuudelta juhlapaikaksi varatussa junassa. Alkuillaksi tulemme Helsinkiin, jossa luvassa sankarin itsensä mukaan "tarkemmin suunnittelematonta kivaa" Rauhanasemalla. Toivottavasti paikalla on edes hyvä tiskijukka. Tänään ilta päättyi Satkariin, jossa parin viikon tauon jälkeen sain maukasta nepalilaista ruokaa. Päädyin valitsemaan annoksesti Paneer Chilin, joka tuntui olevan hieman liian tulin minulle. Ruoan lomassa oli kiva tehdä lomasuunnitelmia.

Muutenkin iltani oli ollut miellyttävä. Aiemmin illalla luonani vieraili ystäväni Tanja Teijon ja Tommin kanssa. Olin hehkuttanut T,T&T:lle asunnostani niin paljon, että oli jo korkea aika saada heidät vierailulle. Tuparilahjaksi sain pullon shampanjaa, joka makaakin nyt kivasti kyljellään jääkaapissa, avaamista odotellen. Hyvän kuivan juoman olivat valinneet.

P.S. Onko muuten kenestäkään muusta nuo "fart"-aiheiset kyltit hauskoja..? Toisen suosikkini, eli "farthinder"-kyltin voi myös bongata Haagasta. Kyseisen huumorin kannattajat voivat ilmoittautua minulle. Arto, sinun ei enää tarvitse ;p)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jani kiltti, vain suomalainen hegeromies voi juoda kuivaa sampakaljaa. Moisen kerrottiin, keltaisden lesken tuotantolaitoksilla, olevan tyypillistä Pohjoismaille, sinne pitää ihan eriksdeen ehdä kuivaa sampakaljaa. Muualla juodaan paljon makeampaa ja siis parempaa. Siis, kyllä sampakalja ei saa olla mitää kuivaa kurkkuraastinta;)

Alexis Manfelt

Jani Ryhanen kirjoitti...

Ah - maistoin tänään juuri imelää litkua - pahan olon siitä sai. Ehkä tuo maku on kehittynyt kuivien suuntaan iän myötä. Kohta kun 27 täytän niin vanhuksestahan käyn...

;)

Arto J. Virtanen kirjoitti...

paheksun viittausta..