lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Kerrankin nopea päätös KELA:sta!!!

Perjantai sujui lehtiä lukiessa ja tapaamisissa. Olin päättänyt jo aiemmin pitää perjantai-illan vapaana. Kun sittten rankka ilta oli ohi, oli kotiinpaluu hyvin mieluisia ja riemukas: kotona odotti iso läjä kirjeitä, joista yksi oli Kansaneläkelaitokselta. KELA:n opintotukikeskus oli tehnyt päätöksen valitukseeni. Kirjeen mukaan "perhesuhteissanne on tehty oikaisu valituksenne perusteella". Toisin sanoen kämppikseni Aino ei ole enää avopuolisoni, vaan voin rauhassa olla sinkku!! Jihuu!

Iltani sujui riehakkaissa merkeissä vassariystäni Mintun sekä helsinkiläisten vihreiden ja kommarinuorten kanssa. Vaihtelua iänikuiseen demariseuraan.. ;o)) Kiersimme monta baaria Kalliossa läpi ja puhuimme punavihreästä politiikasta. Viimeiseksi paikaksi osui Mama sinnikkään painostuksen tuloksena. Mutta älä huoli, kyllä sinne Kuudennelle linjalle vielä ehditään Minttu. Tein oikein perinteiset ja kävin kotimatkalla vielä hakemassa ruoaksi kasvisaterian Hesestä. Tapasin yöbussissa myös demaritoverit Arton ja Anna, jotka olivat menossa Espoosta kotiin. Aamulla pitäisi valmistella vielä alustusta hedelmöityshoidoista Demarinuorten tapahtumaan - ehkä olisi siis aika mennä nukkumaan...

2 kommenttia:

Katri Söder kirjoitti...

Loistavaa Jani, viimeinkin Kela ymmärsi tehdä oikeanlaisen päätöksen. Ikävää, että siihenkin päästiin vasta valituksen jälkeen, mutta hienoa kuitenkin. Aihetta juhlaan!

Aino the kämppis kirjoitti...

Hieno juttu, juu, että valitus meni läpi ja vielä ennätysnopeasti. Mua ärsyttää kuitenkin se, että näköjään oikeuden toteutuminen on täysin kiinni opintotukilautakunnasta. Käsittääkseni sulla oli ihan samat perustelut kuin mulla viime vuonna, mutta kuitenkin vain toinen valitus hyväksyttiin. Mun valitusta ei edes käsitelty, vaikka tilanne oli ihan samanlainen. Aion huomauttaa asiasta Helsingin yliopiston lautakuntaan, kunhan jaksan, sillä eihän lautakuntien toiminta voi olla näin erilaista ja asettaa opiskelijoita eriarvoiseen asemaan. Mrr.