lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Saturday night boredomTylsä lauantai-ilta. Ei varmaan tarvitsisi olla, olihan minulla kutsu ystäväni poikaystävän, Tonin, "poikien juhliin". Luvassa olisi ollut "AbFab" -juhlat laadukkaassa miesseurassa Lauttasaaressa. Olisi niin tehnyt mieli mennäkin sinne, mutta väsymys sai niskaotteen ja päädyin lajittelemaan noin kuukauden lattiallani kasassa olleita mustia sukkia pareiksi, pesämään pyykkiä ja lukemaan puolueen tasa-arvopapereita. Ahdistelin ihmisiä sitten lähettelemällä viestejä vain kertookseni siitä, mitä tylsää minulla on ja miten inhottavaa sukkien lajittelu on. Jos muuten jonkun fettareihin kuuluvat mustat sukat, tervetuloa minulle töihin... ;)

Aamun alustus Demarinuorten tapahtumassa hedelmöityishoidoista ja muista ajankohtaisista hlbt-kysymyksistä meni ihan hyvin. Mukana oli myös toveri Anssi, joka on demarinuorten hlbt-valiokunnan puheenjohtaja, ja joka täydensi alustustani. Olin positiivisesti yllättynyt, kun hedelmöityshoidoista pidettyä alustusta olikin kuulemassa suurempi joukko nuoria, kuin samaan aikaan toisaalla ollutta työryhmää. Saimme aikaiseksi mielenkiintoisen keskustelutilaisuuden erilaisten vähemmistöjen asemasta ja oikeuksista Suomessa. Loppuun saimme mahdutettua myös mainoksen Pinkki Ruususta - toivottavasti pian perustettavasta sosialidemokraattisesta hlbt -yhdistyksestä. Sen tarkoituksena olisi luoda virallinen foorumi kaikille demarihenkisille henkilöille, jotka haluavat olla edistämässä seksuaali-. ja sukupuolivähemmistöjen asemaa ja oikeuksien toteutumista. Kaikki kiinnostuneet voivat muuten ilmoittautua jo nyt minulle.

Ketä muuten ärsyttää tuo aina vaan jatkuva pakkanen? No ainakin minua. Jos kevät ei pian tule, muutan jonnekin. Vaikka Portugaliin. Siellä voisi vain laittaa lenkkarit jalkaan ja lähteä juoksemaan... Suunniteltu kuntoilu ei ole lähtenyt liikkeellä niin hyvin kuin olin ajatellut. Mistänhän saisin sen ylimääräisen energiapläjäyksen, joka auttaisi jaksamaan.

Katson muuten samalla MTV:a ja kuulen kuinka Paris Hiltonin kihlajaisjuhlissa Beverly Hillsin Hilton -hotellin pääkokki teki Hot Doggeja juhliin ja kuinka sieltä tarjoiltiin juomaksi shampanjaa...so classy! Odottakaas vaan niitä minun valmistujaisjuhlia. Mietin aamulla suihkussa mehubaari-ideaa. Juhlissa olisi siis tarjoilla kymmenen erilaista mehulaatua, joista voisi miksailla drinksuja. Ruokana olisi jotain terveellistä... ei, kyllä huomenna alkaa uusi elämä, on pakko! Sitä ennen pitää vielä ratkaista lähdenkö tänään ulos, ja jos lähden, mitä laitan päälle...jos vielä tänään.

Ps. Onnea 85-vuotias SYL!!

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Heippa Jani. Et oo ainoa joka viettää lauantai-iltaa kotona. Ahdistelit viestillä, että pitäis kirjottaa. Ei sitä aina keksi uutta vouhkattavaa. Ens viikon oon muuten Strasbourgissa, joten voi jäädä taas vähemmälle.

Ootan kovasti, että tänne tulis kevät. Tänään tuli jopa vähän lunta. No ehkä parin viikon päästä täällä voi jo ottaa arskaa pihalla...

Katri Söder kirjoitti...

Joskus tylsät lauantai-illat ovat ihaninta mitä voi olla. Minä ainakin nautin siitä että saan viimeinkin pestyä pyykit, kun ei ole enää yhtään puhdasta vaatetta jäljellä, tai ihan vaan siitä että voin maata sohvalla ja olla tekemättä yhtään mitään. Niin tein eilenkin, ja nautin siitä!

Jani Ryhanen kirjoitti...

Ilta oli lopulta ihan onnistunut. Nyt oma huonekin alkaa näyttää taas suht siistiltä...olen luvannut, että ensi viikonloppuna täällä on siistiä ;)

Aika mainio olo nyt kun kävin kävelemässä kaverin kanssa Kaivarissa.
Vielä koulujuttuja vääntämään vähäksi aikaa.

Veera kirjoitti...

Kiitos, Jani, vielä kerran siitä alustuksesta. Sen tiimoilta herännyt keskustelu jatkui vielä lauantai-iltanakin. 'tos :)

Hanna Sirén kirjoitti...

Lauantai-ilta täälläkin. Niin väsynyt olen, etten taida jaksaa lähteä baariin... Vai Pinkki Ruusu, olen varmaan missannut koko yhdistysasian aiemmin.

Hienoa, että jaksat ajaa tärkeitä asioita :-)