keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

voihan elämä.

Viime viikonlopun Allianssi-risteilyn jälkeen meno jatkui viikonloppuna SONK:in seminaarilla ja liittohallituksen kokouksella, jossa olin myös läsnä. Koko alkuviikko on taas ollut täynnä erilaisia kouluhommia sekä kokouksia Olotila on ollut hieman vetämätön ja maassa, mutta onneksi olen jaksanut sentään käydä ahkerasti salilla. Vielä kun jaksaa pari päivää koulua ja viikonlopun Tulevaisuus Akatemian, niin sitten helpottaa...lisään uusimman kirjoittamani artikkelin tänne pikapikaa.

Viikon vinkki: jos vain voitte pitää itsenne kiireisenä yhdistys-, työ- tai kouluhommilla, niin tehkää se. Oikean elämän kohtaaminen voi olla joskus aikas rankkaa...

5 kommenttia:

Ilja Suvanto kirjoitti...

Viikon vinkki: jos vain voitte pitää itsenne kiireisenä yhdistys-, työ- tai kouluhommilla, niin tehkää se. Oikean elämän kohtaaminen voi olla joskus aikas rankkaa...

... edellyttäen, että sitä oikeaa elämää sattuu olemaan. Omani on ainakin ollut tovin hakuun jätettynä, juuri Janin mainitsemien hommien vuoksi.

Ai niin. Onhan minulla sentään tämä tietokone.

Veera kirjoitti...

Oikea elämä on ihan tyhmää. Tai ehkä muistan väärin, viimeaikaiset kokemukset kun ovat olleet melko vähäisiä.

Järjestökiemuroissa solmussa oleminen se vasta makoisaa onkin.

Jos näet sarkasmin taakse, sinulla on vielä toivoa.

Anonyymi kirjoitti...

Oikea elämä oh ihanaa ;) Terveisiä Istanbulista, jonne saavuin Belgradista seuraamasta Milosevicin hautajaisseremonioita. Tällä on 20 astetta lämmintä. Aurinko laskee hiljalleen sinisen Moskeijan minarettien taakse ja ilmassa sekoittuvat mausteiden ja vesipiippujen tuoksut.

Mikko Malinen


ps. nähdään 27.3.

Jani Ryhanen kirjoitti...

Moi Mikko!
Kiva kuulla sustakin...olet näemmä ollut matkoilla.. ;) Nähdään vaan maanantaina - hyvät bileet tulossa, I hope.

Anssi Pirttijärvi kirjoitti...

No, kyllähän monesti järjestöasioissa myös oppii paljon hyödyllistä ja tutustuu moniin hienoihin ihmisiin. Ei se välttämättä ole ollenkaan "ei oikeaa elämää" vaikka tietenkin vaihtelu on aina hyvästä... näin ihan omasta näkökulmasta katsottuna, yleistäminen on vaikeaa tässä asiassa.