torstaina, maaliskuuta 02, 2006

Onnea Katruska!


Miten ihanan luottavainen ja iloinen olo valtasi mieleni, kun luin uutisen viimein SDP:n kotisivuilta: rakas toveri ja demariäitini (sisko kävisi ehkä paremmin; ) Valtiot. yo Katri Söder (29) valittiin uudeksi suunnittelusihteeriksi 15.3. alkaen SDP:n suunnittelu- ja kv-osastolle. Aivan mahtavaa. Oli jo aikakin, että puolue saa nuorta verta sisuksiinsa.

Katrin opin tuntemaan siitä hetkestä, kun hän SONK:in puheenjohtajana vei minut syömään Manskun Iguanaan. Siellä hän sitten hitaasti, mutta varmasti, tutustutti minut opiskelijaliiton ja laajemminkin demareiden toimintaan. Siitä hetkestä lähtien Katri on ollu tukemassa minua niin hyvinä, kuin huonoinakin päivinä. Onnea vielä hyvälle toverille!

Toinen iloinen yllätys oli FM Matti Hirvolan (31) valinta puolueen järjestösihteeriksi... tällaisten valintojen jälkeen uskoni puolueeseen vahvistuu, ja työtä on taas antoisampaa tehdä.

Mahtava homma!

Kuva: Katri Söder Allianssi-talon avajaisissa

5 kommenttia:

Jussi Tolonen kirjoitti...

Mahtavaa... Toivottavasti puolueen sukupolvenvaihdos alkaa tästä!

Hanna kirjoitti...

Oot sitten pistäny molempien ikään yhden vuoden liikaa... Mutta hienoa juu.

Jani Ryhanen kirjoitti...

Aah, otin suoraan puolueen kotisivuilta...siellä ilmeisesti ei täysin luoteta nuoriimme, vaan halutaan saada heidät näyttämään vanhemmilta.
J

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Jep, onnea entiselle (tuplasti) työkaverille Katrille, futistoveri Matille ja Brysselin tuttu Ollille!

Tosi hieno homma, että puoluesihteeri rohkeasti lähtee sekoittamaan pakkaa. Toivottavasti valitut osoittavat valintojen menneen nappiin!

Hanna Sirén kirjoitti...

Onnittelut. Ehkä ajattelivat tulevaa päivittämistä, ei tarvitse vuoteen koskea sivuihin...;-)