torstaina, maaliskuuta 30, 2006

Radiokanava


Valituskirjoituksen vuoro taas välillä. On se kumma ettei Helsingin kokoisessa kaupungissa ole varaa ylläpitää kunnollista radiokanavaa, josta vois AINA kuulla hyvää tanssimusiikkia, ts. housea, elektroa tai vastaavaa...aina välillä on voinut kuunnella radioaalloilta myös KLF:ää tai Bassoradiota, mutta nyt kumpikin radio on taas suljettu. Miten kiva onkaan olla salilla ja kuunnella hyvää musiikkia, jonka tahdissa on hyvä juosta ja tehdä hauista. No onhan meillä toki Kissi, Radio Helsinki ja Energy, joskus YleX:kin, mutta kun sieltä tulee niin usein sellaista keskipaksua listapaskaa ja kanavapujottelu lenkillä ei ole kivaa..

Hei! Helsinkiin äkkiä radiokanava, jonka tahdissa voi hytkyä juoksumatolla - antakaa sille bassoradiollekin FM-toimilupa! Aurinkoista päivää kaikille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi beibe,
Kyllä nyt morkkaat turhaan Radio Helsinkiä...Oletko tutustunut kanavaan? Millä muulla kanavalla voit kuulla japanilaista poppia tai Tuomari Nurmion tangoja?

Lov, naapurin lenkkeilijä

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Jani, oletko juossut puuta päin radion alkaessa soittamaan Lordia? ;) Hanki mp3, se soittaa juuri sopivaa musiikkia.

Jani Ryhanen kirjoitti...

naapurille aluksi; juu juu, siis kyllähän Helsinki soittaa ihan hyvää, muttei juuri silloin kun olen juoksemassa Elixialla. Ja Artolle; olen juossut päin seinää. Hankin heti kunnon mp3:n kun saan rahaa hankkia siihen yhteensopivan tietokoneen, josta voisi hakea musiikkia...nykyinen on sen verran vanhanlainen, ettei sillä voi noita hienouksia kuunnella. Ja muuten, unohdin toki mainita Radio Sputnikin, josta usein kuulen mainiota venäläistä tanssimusiikkia.